Iskelmätaivaan kovimmat miestähdet Jesse Kaikuranta & Jari Sillanpää viikonloppuna Torniossa!

jesse-pahvisleeve.indd

jarisillanpaa

Kesä on parhaimmillaan ja pohjoisessakin tapahtumia joka puolella. Kemijärvellä toista kertaa Iskelmätulet, joka halajaa suosituilla artisteilla Lapin suurimmaksi musiikkitapahtumaksi eli yli 10 000 kävijään pyritään. Ruotsin Pajalassa markkinat, joille odotetaan yli 40 000 kävijää ”housebändinään” Raj-Raj Band ja paljon muuta.

Isoisten rinnalla on pienempiäkin tapahtumia. Kaksi viikonlopun torniolaista häppeningiä on napannut saalikseen kaksi todellista Suomi-iskelmän supertähteä Jesse Kaikurannan ja Jari Sillanpään.

Jesse  esiintyy Öölifesteillä Tornion Pikisaaressa lauantaina 6.7.  ja Jari Sillanpää Kamoon Kaakamoon-tapahtumassa Kaakamossa sunnuntaina 7.7.. Esiintymisaika on molemmilla klo 19.00.

Tietenkin Kaikuranta on noviisi vielä Sillanpäähän verrattuna. Jesse tuli kansan tietoon vasta vuosi sitten keväällä ja Jarin menestyksekäs ura on jatkunut vuodesta 1995, jolloin hän julkaisi ensimmäisen albuminsa. Hänen levyjään on myyty kohta lähes miljoona, kun taas Jessen kontolla on vasta yksi 50 000 kappaletta myynyt pitkäsoitto. Tosin Kaikuranta on kulkenut vuoden voitosta voittoon ja tahti on ollut huikea.

Molempia kannattaa mennä kuitenkin ehdottomasti kuuntelemaan ja samalla tietenkin muitakin tapahtumien laadukkaita esiintyjiä.

Öölifestit: https://vaylanpyorre.com/uutuus-oolifestit-jesse-kaikuranta-ja-paljon-puhtaasti-lappilaista/

Kamoon Kaakamoon: https://vaylanpyorre.com/jari-sillanpaa-vetaa-kunnon-shown-kaakamossa-2/