Sähkeet: TIINA NYYSSÖNEN Voicen avausjaksossa ja SLIM BUTLER myös Ylläs Jazz Bluesiin
tiinanyyssonen2

Tiina Nyyssönen

 Kun  Väylän Pyörre jututti kemijärveläislähtöistä laulajaa Tiina Nyyssöstä tuoreeltaan The Voice Of Finlandiin valinnan jälkeen kolme viikkoa sitten, hän totesi facebookissa: ” Tässä on ensimmäinen tehty juttu mun osallistumisesta Voiceen, siistiä!!!  ??

Kun tänään Nelonen läväytti eetteriin ensimmäisen klipin ohjelmasta, Tiinan tulkinnan Halloo Helsingin biisistä Vihaan kyllästynyt, huh huh, ei epäilystä, haastiksia tulee jatkossa satamalla.

Tiina sai kaikkien tuomarien tuolit kääntymään, mutta kuka heistä nappaa sympaattisen laulajan joukkoonsa? Se selviää 6. tammikuuta klo 20.00 alkaen, kun The Voice of Finlandin uudet jaksot starttaavat Nelosella!

Katso: http://www.ruutu.fi/video/2867618

Slimkansi16★ Kuten aiemmin on tiedotettu, Lapin blueskunkku Slim Butler edustaa uudistuneen Slim Cuts- bändinsä kanssa syvää pohjoista 14. 1. Finnish Blues Awards-gaalassa Helsingin Virgin Oilissa, mutta nyt on vahvistunut keikka myös Ylläs Jazz Bluesiin. Slim Butler & The Slimcuts  esiintyy Henry Ojutkangas Bandin kanssa hotelli Ylläskaltiossa 28.1. klo 21.00 alkaen. Edellisenä iltana festivaalituntumaa haetaan Slimin kotitanhuvilla Rovaniemellä, Narkauksessa ja Korundissa.

Slimin superbändissä vaikuttavat todelliset juurimusiikin veteraanit; kitaristi Harri Raudaskoski muistetaan mm. Jarkko Helin & Crawfish Kingsin, Veli-Matti Järvenpään Tex-Mex Bandin ja Raudaskoski Twinsin riveistä. Basisti Mikko Löytty tunnetaan niin sooloartistina kuin Q-Stonen, Remu & Hurriganesin ja suomibluesin legendojen SF-Bluesista. Rumpali Jartsa Karvosen soittoa ovat kuulleet kaikki suomalaiset. Mies kun on noin 5000 äänilevyraidan konkari; kokemusta löytyy rokista ja jazzista kotimaisen populaarimusiikin suosituimpiin tähtiin.