Kemijärveläisen TIINA NYYSSÖSEN sai mukaan The Voice of Finland-kisaan Lenni-Kalle Taipale
tiinanyyssonen

TIINA NYYSSÖNEN

The Voice of Finlandin kuudes kausi starttaa 6. tammikuuta 2017 Nelosella. Suosikkisarjaan haki kesän aikana enemmän laulajia kuin koskaan aiemmin!

Ensimmäiseen Ääni ratkaisee -vaiheeseen tiensä on selvittänyt noin kahdeksankymmentä kilpailijaa heidän joukossaan kaksi lappilaista, kemijärveläinen Tiina Nyyssönen ja torniolainen Ramona Vaara.

Kuka saa vakuutettua Michael Monroen, Redraman, Olli Lindholmin ja Anna Puun? Matka huipulle alkaa tästä!

Väylän Pyörre Musiikkiuutiset tavoitti 19-vuotiaan Tiina Nyyssösen, joka osoittautuikin nuoresta iästään huolimatta  jo kokeneeksi muuusikon aluksi.

–  Musiikki on ollut iso osa elämääni pikkutytöstä asti ja on jatkossakin, sillä opiskelen tällä hetkellä toista vuotta Jyväskylän yliopistossa musiikkikasvatusta, Tiina kertoo.

– Olen syntynyt ja asunut koko ikäni Kemijärvellä. Aloitin viulunsoiton alle kouluikäisenä musiikkiopistossa, ja pianonsoitto tuli myös mukaan muutamaa vuotta myöhemmin. Viimeisen vuoden olen keskittynyt pääosin laulamiseen ja minun bändin VISION eteenpäin viemiseen.

Aiemmin VISIO tunnettiin nimellä R3bels ja se on neljän vuoden aikana ehtinyt saada  jo monelaista tunnustusta. Kunnianhimoinen kemijärveläisyhtye on muun muassa voittanut valtakunnallisen Skeba-bändikilpailun, saanut YleX:n Viikon Kellaribändi –tittelin ja esiintynyt niin Simerockissa kuin Pyhä Unpluggedissakin, josta Tiinakin bongattiin.

– The Voice of Finland-formaattiin osallistuminen on ollut aina haaveena, mutta  lopullinen päätös lähteä kisaan syntyi vasta, kun ohjelman kapellimestari Lenni-Kalle Taipale oli kuulemassa mun bändin keikkaa Aittakurussa Pyhä Unpluggedissa. Hän vinkkasi, että seuraava kausi Voicesta on tulossa, että haeppa mukaan ja tässä sitä nyt ollaan.

Olen tehnyt todella paljon töitä musiikin saralla ja nyt on aika kokeilla, mihin  siivet todella kantaa, Tiina sanailee toiveikkaana.