ROKU ROUSU ja 1000 syntikkaa!

Eihän siitä kerennyt mennä kuin kuukausi, kun Väylän Pyörre Musiikkiuutiset kuunteli oululaistrio the Botherersin debyyttikiekon   The 1st Shards  ja hyväksi havaitsi ja nyt jo Roku Rousu rokkaa ja rollaa aivan eri hemmojen kanssa.

Mistä näitä bändejä oikein tulee ja eikö yksi riitä?

–  Sanotaan, ettei hätä lue lakia ja apu löytyy usein lähempää kuin luulisi ja niinhän tapahtui. Sattui nimittäin niin pahasti, että meän rumpali ilmoitti, ettei eräs keikkapäivä passaa, mutta meidän vahvasti konemusataustainen äänimies LoFi Hiltunen riensi apuun ja pian kasassa olikin jo eväät teini-ikäiselle partyhirviösisarpuolelle The God Botherers.

Nyt rietas electrorockryhmä, kera Rokun, LoFin ja Junzu Vainaan, julkaisee huuruisen hapokkaan livevideon kappaleestaan Video games & heroin, jossa yksi kitara taistelee Rokua lainaten tuhatta syntikkaa vastaan likaisessa rinnakkaistodellisuudessa!

– Itse biisi on kertomus nuoren miehen mielenmaailmasta, kokeilunhalusta ja tulevaisuudensuunnitelmista; siitä, että IHAN KAIKKEA ei tarvitse saada IHAN HETI, vaan esimerkiksi videopelit ja heroiini on aivan ok säästää eläkepäiville, vitsailee Rousu ja kutsuu kaikki Oulun Bingoon, ensi lauantaina 3.6.  The God Botherersin viralliselle ”vesillelaskukeikalle”.