PAJALA-TATAWIN kolmanneksi Radio Suomen Levylautakunnassa

PajalaTatawinCD2YLE Radio Suomen Levylautakunta sanoo joka viikko lahjomattoman mielipiteensä levyuutuuksista. Eilisessä (15.11) raadissa istuivat Ikurin turbiini, Popedan laulaja Pate Mustajärvi ja musiikkitoimittajat Kirsi Väänänen ja Juha-Pekka Sillanpää.

Voittajaksi selvisi Neil Young maailmanpelastuslaulullaan Who`s gonna stand up? (28p), toinen oli Jonne Aaron ja Ota mut (22p) ja kolmas Pajala Tatawin ja Lilia (20p).

Pate Mustajärvi sanoi Liliasta muun muassa: ” Taidepläjäys. Heti kun se alkoi tuli mieleen joku leffa. En ymmärtänyt yhtään mitään, mutta kun tuli se mie-mies. Todella piristävää, tykkäsin. Se rikko hienosti tuon jutun. Aivan loistava tuo ison basson soundi ja pianoklangi alussa ok. Varmaan aika hyvä leffa, johon tuo on tehty. Taide-elokuva.”

Radio Suomen toimittajista Kirsi Väänänen risti Amina Annabin lähietäisyyksien lumikuningattareksi, muttei pitänyt meänkieliosuudesta kun taas Jari-Pekka Sillanpää piti, koska se teki hänelle tarinan ymmärrettäväksi.

Puheenjohtajana ohjelmassa puheenvuorot jakanut Tarja Närhi esitteli myös Pajala Tatawinin historiaa, mutta valitettavasti Levylautakunta kuuluu vain Suomessa Yle Areenan kautta:http://areena.yle.fi/radio/2430826

Levylautakunnassa kuullut kappaleet: 1. Jonne Aaron: Ota mut 2. Pajala Tatawin: Lilia 3. Jari Uutela: Muistijäljet 4. Teho Majamäki Colours ja Ville Valo: Lusifer 5. Neil Young: Who’s gonna stand up? (Orchestral) 6. Weli-Matin Wiihdeorkesteri: Kitara valittaa

Pajala Tatawin-albumista: https://vaylanpyorre.com/cd-pajala-tatawin-kulkee-korkeista-kuohuista-suvantoon/