KRAUTALANKAA, Lemmyä ja flamencoa, torniolaisittain

Vallatonta menoa taas Riku Rousulta ja The Botherersiltä,  tiukkaan pakattua Lemmy-rokkia Face Horse Dogilta ja flamencomelankoliaa Joonas Wideniukselta.

Torniossa on ollut aina hyä kasuta ylös. Väylän pyörtheet,  olutmahlan huumaava tuoksu ja rajantakainen candyworld. Mielikuvitus on saanut eliksiiriä ja suut on saatu makiaksi.

Ennen vanhaan potkua musaan saatiin ryskätessä ja heiniä veripäissä ladossa polkiessa. Pokasaha soi, mutta nykyään pyörivät tuulimyllyt, kitara soi  ja sähkö tulee tepselistä.

Pojat on Pohjan Torniosta, sillä lailla, tällä lailla. Omaa musaa, pikkasen vierasta ja kyllä toimii. Kuunnellaan!

Kitaristi-laulaja Riku Rousu viestittää: ” Pohjoisen oudot, The Botherers ohittaa ”vaikian kakkoslevyn” merta kohahduttavalla 

olankohautuksella, julkaisten yllärinä nopean, lähes instrumentaalisen menopalan! ”

Tottavie! Eihän siitä kerennyt mennä kuin puoli vuotta, kun Väylän Pyörre Musiikkiuutiset kuunteli  the Botherersin debyyttikiekon   The 1st Shards   ja hyvältä kuulosti.

Nyt kuusi biisiä KRAUTALANKAA? Mistä kyse, Riku?

-Versioidaan mystistä  The Spermersiä, joka tahkosi hetken jossain kauko-idän kaukaisella 1960-luvulla. Suomeksi sanottuna väännetään  rautalangasta, sotketaan siihen Usan surfmusaa, Mexico Cityn taikapölyä ja vanhan ajan Japanin samuraihamuamista.

Ota(ppa tuosta nyt) selvää, mutta kuunnellaan, jospa saadaan vaahtopäämusaan joku tolkku.

BANDCAMP: http://bit.ly/2zJqH6b
SPOTIFY: http://spoti.fi/2zbLzDq
TIDAL: http://bit.ly/2hGSYmW
ITUNEZ: http://apple.co/2j3BFsJ

Rain is falling down on ensimmäinen tykinkuula powertrio Horse Face Dogin tulevalta  pitkäsoitolta Turn It Up.

Härkämäisesti, iät ja ajat, kaiken nähnyt ja kokenut kolmikko, kitarassa ja laulussa  Andy Lindholm, rummuissa Timo Lindholm ja bassossa Toni Rebel, on aina keskittynyt rokissa olennaiseen, niin Rain is falling down-rykäsyssäkin.

Yhtye  tylyttää ja sylkee Lemmy-hengessä tulta ja tulikiveä.He osaavat hommansa, ovat uskottavia.

Horse Face Dog on tiukkaa Rock’n’ fuckin’ Rollia!  Ei poikkipuolista sanaa!

Flamenco-ihme Joonas Widenius trioineen on julkaissut 3D-videon. Erland on yhtyeen viimeiseltä albumilta Arktik Traktor Konspirazy ja kuvattu Tampereen Telakalla 5.10. Lost In Music-festivaalin yhteydessä. Projektin takana on Rockadillo records, yhteistyössä Tampereen yliopiston ja Nokian kanssa.

Joonas; ”You can scroll the screen and decide what to look at and you may have a feeling what is it like to be on stage with us! Hope you enjoy!”