Ysäri-tähdet DR ALBAN ja REDNEX Rovaniemelle

rednex2Muuta Suomea ravisuttavasta ysärikuumeesta, Lappi haluaa osansa ja tanssikansan huutoon vastataan  järjestämällä Parasta ennen! -pikkujoulut 5. joulukuuta Rovaniemen Lappi Areenalla.

Paikalle odotetaan monituhatpäistä yleisöä, sillä esiintymään saapuvat 1990-luvun suosituimmat eurodance-artistit kuten Dr Alban ja Rednex Ruotsista. Lisäksi mukana ovat saksalaiset Haddaway ja Captain Jack ja suomalainen Waldo’s People.

Ruotsalais-nigerialainen 57-vuotias Alban ”Dr Alban” Nwapa on eurodancen uranuurtaja, joka löi läpi vuosina 1991-1992 albumeilla Hello Afrika  ja One Love, jotka möivät kultaa ja platinaa Itävallassa ja Sveitsissä. Kaikkiaan 1990-luvulla hänen levyjään myytiin  16 miljoonaa kappaletta  ja biiseistä suosituimmat ovat olleet It’s my life, Hello Africa, No Coke ja Sing Hallelujah.

Rednex taas on tanssipoptrio, joka on syntynyt tuottajien pöydällä. Se sekoittaa hauskasti poppia, countrya ja bluegrassia ja tuo mieleen livenä, muilla musiikkieväillä nykyään menestyvän Steve`N`Seagullsin.

Rednex saavutti suurimman suosionsa 1995 ilmestyneellä albumillaan Sex & Violins, jonka kappaleet Cotton Eye Joe, Old pop in an oak ja Wish you were here soivat kaikkialla. Kolmesta suosituin Cotton Eye Joe nousi jopa amerkkalaisen Billboardin Hot 100 -listalla sijalle 25. Tosin Rovaniemellä myös esiintyvä Haddaway pani paremmaksi ja hänen suurin menestys What Is Love saavutti Billboardin listalla sijan 11 .

Liput:
www.lippupalvelu.fi
39,90€ (sis. alv 10 %)
VIP-liput 99,90€ (sis. alv 24%)
Hinnat sisältävät Lippupalvelun toimitusmaksun
Ikäraja: K-20