Ylläksen Taigassa suut messingillä helmikuussa

Ravintolamaailma Taigan voimakaksikko Reijo Angeria ja Eeva Kaulanen polkaisevat käyntiin Ylläksellä uuden musiikkitapahtuman helmikuun 8-9. päivä 2013.

Piakkoin SUBilla päättyvän Ylläs-sarjan hengessä se kulkee, työnimellä Huipulla Tuulee ja Puhaltaa.

– Päätimmä Eevan kanssa että, alamme järjestää tunturissa bigband- ja puhallinmusiikkitapahtumaa.

– Alkuun meitä auttaa Boston Promenade- orkesteri. Yhtye on pitkään halunnut meille vieraaksi. Huomenna ovat lähdössä Kaakkois- Aasiaan, joten tehtiin nopea päätös ja päätettiin buukata bändi Taigaan ja samalla aloittaa uusi perinne, sanailee Reijo Angeria, alun perin puhaltaja itsekin.

25-jäseninen Boston Promenade on pitkänlinjan bigband, joka on tuonut maailmaan lisäarvoa jo vuodesta 1964. Bändin kunniakkaat juuret juontuvat Helsingin kauppakorkeakoulun ylioppilaskuntaan. Yli nelikymmenvuotisen historiansa aikana suurin osa Suomen kirkkaimmista viihdetähdistä on esiintynyt orkesterin solistina.

Bändi on julkaissut seitsemän levyä, joista uusimmat ovat vuonna 2005 ilmestynyt bilelevy Going Up? ja vuonna 2006 ilmestynyt viihdekiekko Valkokankaan Helmet, jolla kuullaan vierailevia laulusolisteja. Boston Promenaden on voinut bongata myös teeveestä tai radiosta, muun muassa Jussi Gaalasta tai Kummit Kaapelilla -joulushowsta.

Tyylikäs  Boston Promenade puhaltaa showmeiningillään vipinää yleisöön kuin yleisöön. Se yhdistää perinteisen big band –musiikin tyylikkyyden ja energisen rockmeiningin. Bändi käsittää viisi saksofonistia, neljä pasunistia, neljä trumpetistia, piinkovan komppisektion, viisi laulajaa sekä kapellimestarin. Smokit ja iltapuvut takaavat hohdokkaan ulkokuoren, joskaan bändi ei tarpeen tullen karsasta farkkumeininkiäkään.