Ylläkseltä tuulee jatkossakin

Viime vuoden lopulla Subilla nähty 12-osainen Ylläs -Huipulla Tuulee-sarja saa jatkoa. Se oli Subin toiseksi katsotuin heti Big Brotherin jälkeen ja torstaisin ohjelmaa, Ylläksen elämästä, keskellä hektistä turistisesonkia  seurasi yli 200 000 ihmistä.

Nyt Ylläksellä on järjestetty kritiikkipalaveria ja tuotantoyhtiö Nordisk Film on järjestänyt castingin ja kuvannut uusia ehdokkaita.

– Tarvitsemme toiselle kaudelle mukaan kiinnostavia henkilöitä, mutta emme saa unohtaa vanhojakaan. Katsojia kiinnostaa tietää mitä Sampolle ja kumppaneille kuuluu, tuottaja Seija-Liisa Eskola kertoo Kuukkeli-lehdelle.

Nordisk Film  on ottanut vastaan myös palautetta Ylläksellä  järjestetyssä tilaisuudessa ja Kuukkelin mukaan eniten toivottiin lisää luontokuvia ja vähemmän kiroilua.

Seuraavan tuotantokauden kuvaukset alkavat viikolla kymmenen ja jatkuvat pääsiäiseen saakka ja tv-ruuduissa jaksot nähdään loppuvuodesta.

Yksi ensimmäisen tuotantokauden tähdistä oli ravintolamaailma Taigan Reijo Angerian oikea käsi Eeva Kaulanen.

Voimakaksikon touhuja seurataan toivottavasti jatkossakin Ylläs-Huipulla Tuulee-sarjassa , mutta livenäkin heidät voi tavata molemmin puolin tunturia.

Paitsi että Eeva työskentelee edelleen Ylläsjärven puolella, hän avasi viikonloppuna Äkäslompolon keskustaan Tower-ravintolan, jossa hänen yhtiökumppaneina ovat Eevan veli Vesa ja Reijo.

Ylläksen Yöväenliike AB-lipun alla kulkeva Toweri  on taas yksi kekseliäs nimirypäs  näiltä mitään pelkäämättömiltä työmyyriltä. Olisko seuraavana vuorossa jo Yöväentalo?