Yli 2000 lippua myyty jo Rovaniemen PARASTA ENNEN! -pikkujouluihin

ParastaEnnenLauantaina 5. joulukuuta Rovaniemen Lappi Areenalla on tiedossa tuntien ajan riemukkaan iloista karnevaalihenkeä eurodancen suurimmilla artisteilla ja hiteillä ryyditettynä.

Pohjois-Suomen kautta aikojen massiivisin, lähestyvää joulun aikaa juhlistava pikkujoulutapahtuma on jo kulman takana!

Parasta ennen! -tapahtuman lipunmyynti on käynyt ennätyksellisen vilkkaana; lippuja on tähän mennessä myyty huimat yli 2000 kappaletta, joten odotettavissa onkin todellinen vertaansa hakeva kansanjuhla.

Parasta ennen! -tapahtumaan monituhatpäistä yleisöä saapuu tanssittamaan neljä eurodancen kansainvälistä kärkinimeä: saksalaiset Captain Jack ja Haddaway sekä ruotsalaiset Dr. Alban ja Rednex. Suomalaista ysäriparhaimmistoa edustaa Waldo’s People ja levylautasen takana häärii DJ Matti Airaksinen, YleX-radiokanavan huippusuositun Parasta ennen! -ysäriohjelman vetäjä. Paikan päällä on useita anniskelupisteitä ja tapahtuman ikäraja on K-20. Tiedossa on timanttista jyystöä ja parasta ysäriä koko illan ajan aina pikkutunneille saakka!

Parasta ennen! -pikkujoulut Rovaniemen Lappi Areenalla lauantaina 5. joulukuuta klo 19.00-02.00

 Lippuja on vielä myynnissä Lippupalvelun myyntipisteissä.

Liput:

39,90€ (sis. alv 10 %)
VIP-liput 99,90€ (sis. alv 24%)
Hinnat sisältävät Lippupalvelun toimitusmaksun

Ikäraja: K-20

Lipunmyynti: Lippupalvelun palvelupisteet, www.lippupalvelu.fi -verkkokauppa ja puhelinmyynti puh. 0600 10 800 (1,98e/min + pvm)