Within Temptation esiintyy Qstockissa

WithinT

Sinfonisen metallin suuruus hollantilainen Within Temptation on ensi kesän Qstockin perjantai-illan pääesiintyjä. Within Temptation nähtiin
Qstockissa myös viisi vuotta sitten, jolloin yhtyeen ka

rismaattinen laulajatar Sharon den Adel hurmasi festivaalikansan totaalisesti.

Within Temptation nousi maailmanmaineeseen vuonna 2000 julkaistun Mother Earth -albuminsa myötä. Suuret festivaalit ja loppuunmyydyt konserttisalit tulivat bändille nopeasti tutuiksi, ja viimeistään Ice Queen -singlelohkaisu sinkautti sen yhdeksi melodisen metallimusiikin suurimmista kiintotähdistä.

Sittemmin yhtyeen ura on ollut yhtä voittokulkua. Parhaillaan Within Temptation työstää uutta albumia, joka on määrä julkaista ensi syksynä. Levyn ensimmäistä singlemaistiaista on lupailtu kesäkuulle.

Qstockin muita uusia kiinnityksiä ovat hieman toisenlaista naisenergiaa tarjoileva PMMP, radioaalloilla vahvasti keinunut rap-ryhmä Teflon Brothers, groove metal -yhtye Bloodred Hourglass, ja kesäkuussa uuden Seventh Swamphony -albumin julkaiseva melodinen death metal -poppoo Kalmah.

Qstock järjestetään Kuusisaaren ja Raatin alueella Oulussa 26.-27. heinäkuuta  ja lipunmyynti Lippupalvelun toimipisteissä  alkaa 25. huhtikuuta.