We Are The World-suurkonsertin sielu TUOMAS LAMPELA kuuntelee näitä lauluja

https://www.youtube.com/watch?v=Zi0RpNSELas

Tornion kevään musiikkitapaus on vuosia ollut Pop & Jazz Konservatorio Lappian opiskelijoiden suurproduktio. Tällä kertaa heidän musiikillinen voimannäyte on We Are The World-spektaakkeli, joka käy sotaa vastaan ja muistuttaa tasa-arvosta, toivosta ja rakkauden voimasta.

TuomasLampela1Käsikirjoittaja ja kapellimestari Tuomas Lampela on ollut jo kymmenkunnan suuresityksen isä ja ohjaaja, niin nytkin.

Tässä vähän musiikin moniottelija Lampelan  kuuntelemaa Spotify-listaa, jonka lauluista  We Are The World-proggiksessa kuullaan varmasti  enemmän kuin yksi: Imagine/ John Lennon, Rockin`in the free world/ Neil Young, War pigs/ Black Sabbath, Brothers in arms/ Dire Straits, Sunday bloody sunday/U2, War/ Frankie goes to Hollywood, Jäähyväiset aseille/ Liisa Tavi ja Palkkasoturi/ Hector.

We Are The World-esitykset ovat Tornion Musiikkitalolla 7.-9. huhtikuuta ja ennakkoliput tulevat myyntiin netin Lipputoimistossa ja Musiikkitalolla 1.3. alkaen. Kannattaa panna päivä muistiin, sillä konserttiliput myydään yleensä loppuun nopeasti.