Videoita: SONATA ARCTICA, JARI SILLANPÄÄ ja JOONAS WIDENIUS

Sonata Arctica_2014

Sonata Arctica, joka veti viikko sitten loppuunmyydyt keikat, sekä Pyhä Unpluggedissa, että Satama Open Airissä Kemissä julkaisee yhdeksännen albuminsa  The Ninth Hour  7. lokakuuta. Esimakua tulevasta saatiin tänään julkaistulla singlellä Closer to an animal.

Jari Sillanpää on tänään ollut vahvasti iltapäivälehtien lööpeissä eilen julkaistun avoimen Paljaana-omaelämänkertakirjan tiimoilta. JariSSuurempaaEilen häneltä ilmestyi myös uusi sinkku Suurempaa, jota voi kuunnella Spotifyissa: https://open.spotify.com/album/2dQnMc9G7rOedeNFyBR9xf

– Se on iso biisi! Se on jatko-osa Sinä ansaitset kultaa -biisille. Se on ihana, James Bond -henkinen kappale, Jari kuvaili kappaletta Nelosen-nettisivulla, jossa puffattiin 25.9. alkavaa Talent Suomi-viihdeshowta, jossa Jari on tähtituomarina Sami Hedbergin ja Sara Forsbergin kanssa.

Suurempaa-laulun Sillanpää esitti jo eilen illalla Men In Blackin kanssa Tykkimäessä ja varmasti myös huomenna, lauantaina 13.8. klo 21.00 Aavafästeillä, Ylitorniolla.

Suomen parhaisiin flamencokitaristeihin kuuluva, torniolaissyntyinen Joonas Widenius julkaisee trionsa kanssa uuden albumin Arktik Traktor Konspirazy 16.9, jolla erikoisvieraina ovat Iiro Rantala & Ilkka Heinonen.

Levy ilmestyy legendaarisella tamperelaisella Rockadillo-merkillä, jolle ovat levyttäneet muun muassa Pekka Pohjola, Kimmo Pohjonen, Wimme ja Piirpauke.

Albumin julkaisukiertue Suomen osalta on loka-marraskuun vaihteessa. Tässä maistiainen Fangal tulevalta pitkäsoitolta.