Väylänvarren tähdet KIITOS-konsertissa Pellossa

RohkiKiitosPellolaiset ja pajalalaiset muusikot tempaisevat Rohkihallin ja Pyreväpuiston hyväksi 19. maaliskuuta klo 18.00, jolloin järjestetään Pellossa hyväntekeväisyyskonsertti, jonka takana on tunnettu hyväntekijä Allan Lehto.

Konsertti on kiitos eläinlääkäri Pekka Salmiselle ja talkoolaisille, jotka ovat pyörittäneet Rohkihallia ja tuoneet Pelloon monenlaista tapahtumaa. Myös leikkipuisto Pyrevä keskellä kylää on ollut suurmenestys.

-Allan Lehto halusi lahjoittaa tulevalle toiminnallemme rahoitusta paikallisten taiteilijoiden talkoomuodossa tapahtuvan esiintymisen kautta. Tänä vuonna ei saatu isoa koiranäyttelyä ja näin konsertilla varmistetaan myös hallin lämpimänä pysyminen, Pekka Salminen kertoo.

Kiitos-konsertissa on laaja kattaus musiikkia Tornion Väylän molemmilta puolin. Mukana ovat niin iskelmäikonit Tarja Ylitalo ja Vieno Kekkonen kuin  Raj-Raj Bandin ja Jordin keskeiset muusikot. Idolsista tuttu Janika Lehkonen esiintyy Juulianna Ylisaukko-ojan kanssa ja Murteiden Suomen mestari Väylän Vaimot ilahduttaa myös.

Kuoroista paikalla ovat Revontulet, Lankomiehet ja Pellokvartetti. Muita esiintyjiä ovat Bosse & Anton Lindberg, Emmy-trio, Tuomo Huttunen, Christina Aasa-Bygdell & Thomas Bergeskans.

Kiitos-hyväntekeväisyyskonsertin juontajina toimivat K.G.Aasa ja Harry Ylisaukko-oja. Rohkihallin kolmen tunnin konserttiin lippu maksaa vain 15 euroa.