Väliaikatilanne: Kuka menee LAPIN TANGOLAULAJISTA jatkoon nettiäänestyksestä?

https://www.youtube.com/watch?v=wIrA5HrBeq8

Seinäjoen Tangomarkkinoiden nettiäänestyksestä on jäljellä vielä viikko. Äänestää voi joka päivä ja 20 parasta miestä ja 20 parasta naista menee jatkoon yleisön äänillä ja 10+10 valitsee tuomaristo; Danny,  Ilkka Vainio, Helena Lindgren, Marita Taavitsainen ja Martti Haapamäki.

Tällä hetkellä miesten nettiäänestystä johtaa nuori noviisi Aki Samuli Hakonen, joka näyttää olevan liikkeellä kisan ” suurimmalla vaalibudjetilla.” Mainontaan hän on satsannut kunnolla ja netistä löytyy niin hänen kengännumero kuin kellomerkkikin.

Lappilaisista Mika Jefremoff on vahvoilla eli neljäntenä ja  menossa suoraan jatkoon, kun taas toinen miesedustajamme Rovaniemen Big Bandin solisti Jouni Selkälä on sijalla 47, joten Rovalan laulunopettajan taidot punnitsevat todennäköisesti tuomarit.

Naisten äänestystä johtaa viime vuonna toiseksi jäänyt, yleisön suosikki Piritta Venho, josta moni povaa tämän vuoden  tangokuningatarta.

Jo kerran Seinäjoen tangokisassa kärkikymmenikköön sijoittunut Maj-Lis Erola Rovaniemeltä on sijalla 12. Toisen Lapin edustajan Marja Taipaleen sijoitus on tällä hetkellä 37..

Marja on mukana tangokisassa toista kertaa. Ensimmäinen kerta oli 15 vuotta sitten. Hän on reilu vuosi sitten Kokkolasta synnyinseudulleen Tornioon muuttanut hoitoalan ammattilainen, joka on julkaissut tällä vuosikymmenellä kolme singleä ja keikkaillut melkein koko ikänsä. Ensimmäiset laulut hän lauloi tanssiyleisölle jo viisitoistavuotiaana ja tällä hetkellä hän kiertää viisihenkisen tanssiorkesteri Papillonin kanssa.

Muista tangokisaajista mainittakoon vielä, vahvoista Lappi-juuristaan tunnetut, tangoprinssi vuodelta 1994 Markku Ketola ja tangoprinsessa vuodelta 1997 Susanna Heikki, jotka ovat sijoilla 19 ja 4.

Äänestys päättyy 18.5.: http://yle.fi/aihe/tangomarkkinat-2015

https://www.youtube.com/watch?v=XgoSHEMmFAE