Vain Elämää-tähtiä Simerockiin

Viime kesänä 10 -vuotista taivaltaan juhlinut Simerock luottaa 9.-10. elokuuta kotimaiseen musiikkiin. Festivaalilla nähdään noin 20 kotimaista artistia. Suursuosiota nauttivasta Vain Elämää -tähdistä Simerockissa mukana ovat  Cheek, Jonne Aaron, Katri Helena ja Dingo.

Luvassa on varmasti yleisö täynnä hymyileviä kasvoja, kun tutut suosikit kohtaavat pitkästä aikaa Simerockissa 2013.

Ystävykset Jonne Aaron ja Katri Helena ovat tulevasta Simerockista innoissaan. ”Todella kivaa päästä musisoimaan uusien biisien kanssa pitkästä aikaa taas Simerockiin”, hehkuttaa Jonne.

”Tuntuu todella riemulliselta päästä taas Rovaniemelle! Siitä onkin jo vuosia, kun viimeksi esiinnyin Lapin upeassa pääkaupungissa..”, jatkaa Katri-Helena.

Tulevana keväänä julkaistaan Jonne Aaronin suomenkielinen debyyttialbumi ja Katri Helena viettää 50 -vuotis taiteilijajuhlaa.

Simerockin Promoottori Sime Yliaska ei yllättynyt Vain Elämää -ohjelman suosiosta: ”Kiinnittämällä edellä mainitut 4 loistavaa artistia Rovaniemi tulee taas saamaan ansaitsemansa Rock -juhlan!”

Lisää esiintyjiä julkaistaan lähempänä festivaalia ja 2:n päivän Early Bird-, sekä VIP -liput ovat nyt myynnissä osoitteessa www.simerock.com