Uudet videot AKI MIKKOSELTA ja REGRESSIOLTA
AkiM2

AKI MIKKONEN

 Musiikin monitoimimies Aki Mikkonen Rovaniemeltä on julkaissut uuden musiikkivideon nimeltään Mystinen mysteerio.

– Se kuvattiin viime marraskuussa ravintola Sfäärissä ja Arktikumin läheisyydessä sijaitsevan sillan alla. Mystisyys saatiin erinomaisesti esiin usvaisessa taianomaisessa ja tummassa illassa, artisti kehuu.

-Päätin tehdä videon ensin ja lykätä sitten biisin myöhemmin radiosoittoon. Tämän vuoden kuluessa on myös tarkoitus saada pitkäsoitto valmiiksi, johon tulee tusinan verran omaa tuotantoa.

Musiikkivideo  on tehty  Lapin yliopiston oppilastyönä ja sen on ohjannut Harri Korkiakoski ja leikannut Aila Price.

-Se on tarina nuoren naisen illanvietosta. Sanat kumpuavat  digimaailman ihmeellisyyksien syövereistä esimerkiksi Facebookista.  Elämän etsiminen on mystistä ja lopputulos on aina mysteerio., Aki Mikkonen toteaa.

Regressio

REGRESSIO

Regressio on Seattle-grungen nimeen vannova remellystrio Oulusta, jonka jäsenet; Teemu Sainio – laulu & kitarat, Hannu Juopperi – basso & Joni Raappana – rummut, ovat lähtöisin Kemnin seudulta.

– Ammennetaan vaikutteita  siitä, mitä silloin 1990-luvulla kuultiin ja nähtiin. Hitit nauhoitettiin radio-ohjelmista c-kasetille ja katsottiin Music-TV:tä. Kaikki upposi. Grungen lisäksi punk, hardrock, pop, metalli, Onnenpyörä, Napakymppi ja  Kauniista ja rohkeat,  rumpali Joni Raappana latelee.

Kotikutoinen videolohkaisu Kahleet on makupala piakkoin ilmestyvältä albumilta Musica Collectus.

– Debyytti nauhotettiin Ruotsin Vojakkalassa Boat Island-studioilla maaliskuun alussa. Vedettiin tarkoituksella biisien pohjat livenä purkkiin, jotta saatiin mahdollisimman autenttinen soundi.

Keikalla yhtyeen voi nähdä esimerkiksi ensi kesäkuussa Rockfrisbeen SM-kisojen päätöstilaisuudessa.