Uuden sinkun julkaissut AMADEUS Riku Niemi Cool Mambon kanssa Lappiin

ISKELMÄ Yleisön ja fanien odotus palkitaan, kun Amadeus julkaisee pitkän tauon jälkeen uutta musiikkia. Kappaleen on tangokuninkaana maineeseen nousseelle artistille säveltänyt ja sanoittanut itse maestro Jukka Kuoppamäki.

Kappale löytyy myös Amadeus Lundbergin tulevalta albumilta, joka julkaistaan tulevana kesänä. Sen tuotannosta vastaa toinen maestro Riku Niemi ja taidokkaasta musisoinnista niin singlellä kuin tulevalla albumilla vastaa hänen johtamansa orkesteri.

– Olen aina arvostanut Kuoppamäkeä niin lauluntekijänä kuin artistina. On hienoa saada esittää hänen tekemänsä aivan uusi kappale. Mielestäni Jukka on onnistunut tekemään minulle täydellisen kappaleen ja se on odottanut juuri tätä hetkeä tullakseen julkaistuksi, iloitsee Amadeus.

Amadeus ja yhdeksänmiehinen Riku Niemi Cool Mambo saapuvat sopivasti uuden laulun myötä Lappiin konsertoimaan. Ylläksen Äkäshotellissa he esiintyvät  10. ja 12.4. ja Kittilän hotelli Levitunturissa 11. ja 13.4.

Uuden albumin lisäksi kesällä Amadeus nähdään teatteriestradilla. Hän pääsee esittämään idoliaan, suurta legendaa Olavi Virtaa. Ensiesitys on 2.8. Helsingin Pavilla, mutta näytöksiä on myös Someron Esakallion kesäteatteriestradilla ja  syksymmällä Kulttuuritalo Kyminsuussa.