TWIN CITY-festivaali tekee paluun ensi kesänä TORANDASSA!

TCFYLEISo2Tornion Twin City-festivaali piti yhden kesän taukoa ja palaa kuvioihin jälleen  8.-9. heinäkuuta 2016 ja puikoissa on  Tornio City Restaurants Oy:n toimitusjohtaja Reijo Angeria.

– Vedettiin henkeä, jotta Toranda ehtii valmistautua huikeine telttoineen ja terasseineen vastaanottamaan tähtiesiintyjät.

Ensi vuoden festivaalin säätä ei tarvitse suuremmin miettiä, sillä katettua tilaa tulee olemaan tuhansille ihmisille. Rantaravintolan terassi katetaan jo tänä kesänä ja lisäksi käytössä on huikea teltta, jonka pinta-ala on lähes 1800 neliömetriä.

– Ensi kesän festivaalia ei haittaa, vaikka taivaalta sataisi vanhoja mummoja, Reijo veistelee.

Lapin suurimmalla kaupunkifestivaalilla Twinkkareilla on pitkät perinteet Tornionjoen rannalla. Vuonna 2008 vanhan sillan kupeessa maailmantähti Bonnie Tyler veti 6000 hengen ennätysyleisön ja lauteilla on nähty käytännössä kaikki Suomirockin ja -popin kärkinimet. Vuonna 2011 Twin City –viikonloppu keräsi yli 10 000 vierasta.

Jatkossa tavoitteet ovat Torandan tarjoamien puitteiden ansiosta vähintäänkin yhtä kunnianhimoiset.

– Pääesiintyjäksi pyritään tietenkin saamaan artisti, joka on tunnettu sekä Suomessa että Ruotsissa. Tornion keskustasta järjestetään nonstop-kuljetukset Hellälään.  Ensi vuoden järjestelyt ovat täydessä vauhdissa, sanoo Angeria.

Torandahalli15

Tässä tuleva Toranda-halli

Yhteistyö Torandan kanssa on saanut vanhan viihdekonkarinkin innostumaan.Toranda Events ja Tornio City Restaurants Oy aloittivat yhteistyön tänä kesänä jo rantaravintola Magasinin parissa.

– Torandan alue mahdollistaa todella suuret tapahtumat tulevaisuudessa, mies toteaa ja suunnitelman mukaisesti yhteistyö laajenee Twin City-festivaalin lisäksi muuhunkin tapahtumajärjestämiseen.

Tässä Torandan tämän kesän tapahtumia: Sääskisafari-lavatanssikiertue 18.7., Oikea Moottoritapahtuma 25.-26.7., Kalotin vahvin mies –kilpailu 8.8. Venetsialaiset 29.8.

Ohjelmassa ovat myös jo viime kesältä tutut Toranda Cruising Meet –motoristitapaamiset joka torstai kello 18. Rantaravintolassa on lisäksi livemusiikkia kolmena iltana viikossa torstaista lauantaihin.