TORNIOSSA YHTÄ JUHLAA: Club Teatrian avajaiset, SUOMI 100-lauluja ja 20 vuotta tatuointeja
SonataPyha16c

Sonata Arctica viime kesänä Pyhä Unplugged-tapahtumassa

Torniologo2Club Teatria avaa ovensa Torniossa elämystehdas Lapparin tiloissa. Avajaisia vietetään lauantaina 21.1. ja esiintyjinä ovat maineikas kotimainen power metal -yhtye Sonata Arctica sekä helsinkiläinen Thunderstone.

Sonata Arctica teki viime kesänä toistakymmentä festarikeikkaa, joista viimeisimpänä erikoisuutena akustinen veto Pyhätunturin Aittakurussa. Lokakuussa uuden The Ninth Hour-albumin julkaissut yhtye on nyt tulevilla keikoillaan silkkaa metallia: ennen ensi viikolla starttaavia Suomen keikkoja bändillä on takanaan Euroopan- ja Pohjois-Amerikan kiertue, joilla bändin jo ennestäänkin uskomaton live-kunto on eittämättä hioutunut huippuunsa.

Club Teatrian ovet avajaisiltana aukeavat jo klo 19:00. Ennakkolippuja tapahtumaan voi ostaa Ticketmasterilta, hinta alkaen 28€.

olaviuusivirtaClub Teatrian kevään 2017 tarjonta Torniossa tulee sisältämään laadukasta musiikkia laidasta laitaan. Varmistuneita buukkauksia ovat jo kansansuosikit Lauri Tähkä 10.3., Klamydia 17.3. ja Olavi Uusivirta 6.5. Lisäksi 18.2. luvassa on räp- ja hiphop-happening Northern Urban Nights I, jossa ovat mukana Nikke Ankara, Kube, Joosu J ja DJ Aksim ja 25.2. 90`s Party päätähtenään Pandora.

Elämystehdas Lappari avasi ovensa suurelle yleisölle heinäkuussa 2016. Entisisissä Lapin Kullan panimorakennuksen tiloissa toimii tällä hetkellä jo monta aktiivista yritystä – muiden muassa Duudsonit Activity Park, Ravintola Pirttihirmu, Tornion Panimo sekä Kuntosali Hyvä Fiilis. Elämystehdas Lapparin ideologiaan kuluu tarjota elämyksiä vauvasta vaariin.

Torniologo2Tornion perinteisiin  yleisömangneettehin kuuluu Pop & Jazz Konservatorio Lappian opiskelijoiden suurproduktio, joka täyttää  taas Musiikkitalon puolenkymmentä kertaa 2.- 4. helmikuuta.

Tällä kertaa teemana on Suomi 100-Lauluja Suomesta ja suomalaisista.  Lippu nostetaan salkoon ja kahden tunnin aikana tehdään matka suomalaisen kevyen musiikin historiaan ja ilmoille kajahtavat  tutut laulut rillumareistä Suomirockiin.

Torniologo2Seuraavana viikonloppuna 10. -11. helmikuuta Tornion Torandassa on sitten Lapland Tattoo Weekend. Tapahtuma täyttää kunnioitettavat 20 vuotta ja tällä kertaa tapahtuman valokeilassa ovat ne tärkeimmät eli tatuoijat, joita tulee paikalle enemmän kuin koskaan aiemmin. Paikalla on eri tyylilajien guruja Indonesian perinteisen tatuointitaiteen taitajista aina Kalifornian new schoolin mestareihin.

Musiikki tulee vasta sitten, eikä isoja tähtinimiä tänä vuonna ole. Perjantaina juhlaväkeä tanssittaa Rockabullies ja lauantaina biletetään Heartburn Trion, 61Beastin ja Rock2Nightin tahtiin.