Torniorockin viimeiset mohikaanit Riku ja Ossian perustivat bändin ja tulevat esikoiskeikalle kotikaupunkiinsa

Ossian, Riku ja Tommi Letkun puistossa, Oulussa

Uuden bändin nimi on Men From Another Place  ja se heittää ensimmäisen keikkansa Tornion Jetsetissä 30. maaliskuuta.

Oulussa perustetun yhtyeen takaa löytyvät torniolaislähtöiset rokkistarat, kansallista mainettakin niittäneiden Moses Hazyn ja Zacharius Carls Groupin nokkamiehet, laulajat & lauluntekijät Riku Rousu ja Ossian Marttala.

–  Satavarmasti Jetsetissä kitarat surisee ja stemmat heläjää. Meidän materiaalimerestä löytyy monenmoista ja varmasti halukkaat kuulevat aiempien tekemisiemme kaiut ja hulluimmat ääniä tulevaisuudesta, lupailee Riku Rousu, sillä settibiiseistä tuskin on puutetta, sen verran paljon miehet ovat urallaan jo ehtineet tehdä sitä sun tätä.

Riku kertoo, että Tornion keikalla juhlitaan myös, kaikille avoimia, paikallisen suuruuden Hektor-Progen synttäreitä.

– Heikki on torniolainen underground-vaikuttaja ja kylähullu, joka täyttää pääsiäisenä pyöreät 30 vuotta. Kunnioittamme myös hänen pyöristymistään.

Tornion keikan jälkeen Men From Another Place-yhtyeen seuraavat esiintymiset ovat 31.3. Oulun 45 Specialissa ja 1.4.Ylläksen Selvässä Pyyssä.

Bändissä soittavat Rikun ja Ossianin lisäksi Tommi Södö (basso), When Evil Spirits Attack (koskettimet) ja Jari Pääkkö (rummut).

Vaikka Moses Hazy ja Zacharius Carls Group ovat olleet pitkään poissa kuvioista, Riku Rousu ei ole valmis julistamaan orkestereita kuolleiksi ja kuopatuiksi.

– Eiköhän tuo Moseskin jonkun hangen alta heräile. Herramme tiet ovat tuntemattomat ja keväthän on vielä nuori.

– Zachariuksen tilaa taas en lähde kommentoimaan. Kuopattu tai ei, eipä olisi ensimmäinen torniolainen paluun tehnyt bändi!, Riku Rousu muistuttaa.