Tornion Panimon olutta Torandan Venetsialaisissa!

tornionpanimo16torandaTorandan kesän kohokohtana ovat Venetsialaiset lauantaina 27. elokuuta, jolloin rantaravintolassa voi maistella jo nyt suuren suosion saavuttaneita Tornion Panimon oluita, tosin vielä Tsekissä pantua.

– Muualla valmistetut koe-erät pilsneriä ja APAa ovat saaneet erinomaisen vastaanoton. Esimerkiksi Pint Please -sovelluksen kärkipaikkaa hallitsee edelleen APAmme, ja hyvänä kakkosena tulee niin ikään meidän pilsimme. Oma tuotanto käynnistyy näillä näkymin syyskuun puolivälissä, kertoo Tornion Panimon johtaja Kaj Kostiander.

Torandan rantaravintolassa jo reilun viikon hanasta myyty pilsner-olut syntyi, kun Tornion panimon tarina inspiroi Tshekissä, Slanýssa sijaitsevaa pienpanimoa.

– He kehittivät meille reseptin ja panivat oluen, jonka vaahtoavassa elämyksessä tunnet oluen juuret jo ensimmäisellä siemauksella. Pohjoinen raikkaus ja tshekkiläinen pienpanimoperinne käsinpoimittuine humalineen yhdistyvät helpoksi juotavaksi, täydelliseksi janon sammuttajaksi. Kultainen väri heijastaa yöttömän yön sävyjä, jotka tunnet myös maltaan raikkaana makuna. Tämä tulee olemaan Tornion Panimon takuutuote, kun saamme oman tuotantomme täysillä käyntiin, sanoo Kostiander.

TORANDAN VENETSIALAISET

Tulen, veden ja valon juhla!!!

27.8.2016

Päivätapahtuma klo 10-16

Kesähiihdon MM-kisat ja muuta kivaa koko perheelle

Iltatapahtuma klo 18-02, K-18

Jorma Kääriäinen, Reckless Love, Amanda Fondell, Teleks ja Pertti Salovaaran Salovaara Show! Lisäksi huikea ilotulitus.

20 € verkkokaupasta: www.torandaworld.com

18 € Kemin ja Tornion Prismoista S-Etukortilla

VIP-lippu 98 €