TORNION PANIMO yhteistyöhön Napapiirin Sankarit 3-elokuvan kanssa

NapapiirinSankarit3Tornion Panimo on kutsuttu Napapiirin sankarit 3 -elokuvan viralliseksi yhteistyökumppaniksi.

Kumppanuussopimus syntyi  Yellow Film & TV:n kanssa luontevasti elokuvan aihepiirin vuoksi. Tarina sijoittuu nimensä mukaisesti Pohjois-Suomeen, ja se tulee puhuttelemaan hulvattoman käsikirjoituksensa ja tekijäkaartinsa ansiosta jälleen koko kansaa – aivan kuten palkitut katsojamenestykset, Napapiirin sankarit 1 & 2.

Napapiirin Sankarit-trilogian päätöselokuva tulee ensi-iltaa vuonna 2017. Pääosin Ylläksen maisemissa kuvatut aiemmat elokuvat on nähty ensimmäisenä syksyn Kino Ylläs-tapahtumassa ja niin käy varmasti myös tulevan kolmososankin kohdalla.

Tornion Panimon ystävillä on nyt mahdollisuus päästä elokuvaan mukaan. Heinä- ja elokuussa pohjoisessa kuvattaviin kohtauksiin etsitään satoja avustajia. Lisätietoa saa osoitteesta: http://www.napis3.fi/avustajaksi/.

TornionPanimo16Tornion Panimon tuotanto alkaa heinäkuun lopulla ja  laajempi kapasiteetti on valmiina keväällä 2017, jolloin myös tölkityslinjasto mahdollistaa oluen vähittäiskauppamyynnin.

Tornion Panimon uudelleen käynnistämisen vanhoissa Lapin Kullan tiloissa  ja tuotantokapasiteetin kasvattamisen yli 2 miljoonan litran mahdollistaa yksi  Suomen suurimmista joukkorahoitusanneista, jonka myötä Sangen sai  yli 1800 uutta osakasta ja noin 1,2 miljoonaa euroa.

Tornion Panimo tulee valmistamaan useita eri oluita, aitoa siideriä sekä väkeviä alkoholijuomia. Panimolla on hallussa useita valmiita tuotteita kuten Kirkas, Piki ja Noki. Lisäksi myöhemmin lanseerataan myyntiin iso erä yli 30 -vuotiasta rommia.

Tällä hetkellä APA- ja Pils -oluita on saatavissa Oulussa Graalissa ja Jumprussa.

Qstockissa edellä mainittujen lisäksi myyntiin tulee brittisiideri. Todennäköisesti lauantain lisäksi myös oululaisen rockfestivaalin perjantai myydään loppuun, mutta festivaalialueen ulkopuolella Linnansaaren rannassa avataan  jo torstaina 21. heinäkuuta rantaravintola, jossa ”liputtomatkin” voivat  nauttia  Sangenin tuotteita.