Torniolaista tv-viihdettä torstai-iltoihin

Kalle ja Riina-Maija Palander avaavat Nizzan-kotinsa ovet suomalaisille viihdepersoonille  uudessa sarjassa Riemuloma Palandereilla, joka nähdään TV5:llä 24. syyskuuta alkaen.

16 mielenkiintoista suomalaisille julkisuudesta tuttua henkilöä pakkaa matkalaukkunsa Nizzan-matkalle, Palandereiden vieraaksi. Vieraat lomailevat  aina kaksi kerrallaan ja kutsun saaneissa on mukana niin aviopareja, työpareja kuin ystävyksiäkin. Luvassa on paitsi hillitöntä hauskanpitoa, myös aitoa puhetta ja suoria sanoja oikeasta elämästä. Lomailemassa Palandereilla ovat muun muassa Vesa-Matti Loiri ja kauppiaspariskunta Sampo ja Minttu Kaulanen. Vierailu kestää vain yhden päivän, joten Kallen ja Riina-Maijan on räätälöivä se mahdollisimman mieleenpainuvaksi aamupalasta myöhäiseen iltaan saakka.

Myös Ranskan Rivieran kauniit nähtävyydet, torit, kahvilat ja upea ranta tulevat sarjan myötä katsojille tutuiksi. Ainutlaatuisessa ja hauskassa sarjassa yhdistyvät luksus ja tavallinen arki.

Kalle on seuramies, ei toimittaja, joten mukaan mahtuu myös säätämistä, mokia ja arjen improvisointia.

Riemuloma Palandereilla TV5:lla torstaisin klo 20.00 alkaen 15.9.

sarasieppi16Kiss Bang Love Suomi on Ensitreffit alttarilla -ohjelman tekijöiden uusin menestysformaatti! Tyylikkäässä ja romanttisessa sarjassa etsitään kumppania täysin aistien varassa! Tanskalaiseen alkuperäisformaattiin perustuva ohjelma kerää maailmalla valtavia katsojalukuja ja Suomessa  ohjelman juontajana on Sara Sieppi.

Nyt hylätään sinkkujen mahdottomiksi kasvaneet ”tällainen unelmieni kumppanin pitää olla” -listat! Aistien varaan perustuvassa sarjassa hypätään kaikkien kiusallisten treffien yli suoraan suutelutilanteeseen – silmät sidottuina!

Voiko ensisuudelmalla rakastua? Kiss Bang Love Suomi on varsinainen tieteellinen rakkauskokeilu. Jokaisessa jakossa yksi sinkku etsii itselleen kumppania. Ensikohtaaminen kumppanikandidaattien kanssa tapahtuu antautumalla huumaavaan suudelmaan kaikkien aistien – paitsi näköaistin -varassa.

”Tutkimuksen mukaan keskivertosinkku suutelee kahtatoista henkilöä – ja harrastaa vähintään kaksi yhden illan juttua ennen kuin löytää sen oikean. Kiss Bang Love -sarjassa annetaankin nyt feromonien puhua eli päästään alkukantaisten aistien kanssa tekemisiin!” kertoo sarjan casting director ja käsikirjoittaja Sanna Kiiski.

Kiss Bang Love on ollut maailmalla huikea menestys. Sarjaa on tuotettu Tanskan lisäksi muun muassa Saksassa, Australiassa, Italiassa, Ranskassa, Espanjassa, Belgiassa ja Alankomaissa.

”On ollut kiehtovaa huomata, miten vaikeaa ihmisten on laskea irti ennakkokäsityksistään ja toiveistaan siitä kuka on SE OIKEA.  Joskus on hyvä vaan antaa aistien, suudelman, kosketuksen puhua  omaa kieltään!”

Kiss Bang Love Suomi -sarja Nelosella torstaisin kello 22.00 alkaen 29.9.