Toranda-keskuksen Joulugaala myytiin loppuun jo lokakuussa!

TorandaDannyTornionjoen rannalle on valmistunut  Toranda Events in Hellälä tapahtuma- ja ohjelmapalvelukeskus.

Perjantaina 22. marraskuuta vietetään yhteistyössä Eventworks Oy:n kanssa tapahtumakeskuksen avajaisia  ja samalla  Joulugaalaa, jota tähdittävät Jukka Poika, Danny ja Mamba.

– Toranda ja Joulugaala ovat herättäneet todella suurta kiinnostusta, sillä pääsalin 470 lippua myytiin loppuun jo lokakuun puolivälissä. Lisäksi Uitto-saliin on myyty 160 lippua. Kiinnostus kertoo siitä, että Torandassa tullaan näkemään tulevaisuudessa sekä suomalaisia että kansainvälisiä huippuartisteja, lupaa Markku Köngäs Eventworksistä

Kehittyvän Toranda-tapahtuma-alueen ensimmäinen vaihe käsittää keskusrakennuksen, jonka muunneltavissa ravintolatiloissa on yhteensä noin tuhat istumapaikkaa.

– Hellälän hankkeen budjetti on vuoden 2014 loppuun saakka kaksi miljoonaa euroa. Aluetta on tarkoitus kehittää koko ajan ja pitkän tähtäimen suunnitelmissa on muun muassa vierasvenesatama, kertoo Erkki Hanhirova.

Keskuksen 800 neliömetrin laajuinen halli mahdollistaa suurtenkin konserttien, festivaalien, messujen ja muiden tapahtumien järjestämisen ympäri vuoden. Lisäksi keskus on erinomainen paikka yksityis- ja yritystilaisuuksien järjestämiselle. Katettua tilaa on yli 3000 neliötä, joten tilaisuuksien järjestäjät eivät ole säiden armoilla.

Maa-aluetta hallinnoi ja kehittää H-Equity Oy, jonka omistaa Erkki Hanhirova. Torandan johtoryhmään kuuluvat Hanhirovan lisäksi myyntipäällikkö Mikko Hiukka (Toranda Events), Mika Kulju (Media-Arena Oy), Markku Köngäs (Eventworks Oy) ja Kimmo Piispanen (First Events Oy).

Torandan talven tapahtumakalenterista ja tulevaisuudensuunnitelmista kerrotaan tarkemmin lähitulevaisuudessa.

Torandanyt

Torandan Joulugaalan ohjelma:

19-21 Jouluillallinen

21:00 Jukka Poika

22:00 Terassilla karaoke

22:30 Danny

23:30 DG La Fuente Samba Show

24:00 Mamba

01:30 Iiris Band

03:30 Valomerkki