Tilaa TornioHaparanda-CD-kokoelma, rajalla ilmainen kotiinkuljetus!

TornioHaparandaCDkansiRajaviskaali Uulan suojeluksessa on syntynyt torniolaisen VÄYLÄN PYÖRRE recordsin viides  CD-julkaisu TornioHaparanda- GREATEST HITS- Borderless and timeless music, jolla  esiintyvät rajakaupunkien tämän päivän tähdet, mutta myös muutama eilinenkin.

Mukana ovat muun muassa Mira Sunnari, The Meänland, Rocca, Arja Sipola, Carl Erik Thörn, Margareta Granvik, Sven Keskitalo & Gränslåtar, Sun Cats, Supercharged, Bruno Laakko, Vilho Suonvieri, Paavo Kulju, Markku Ketola ja Esa & Elina.

18 täysosumaa ja yli tunti musiikkia. Kokoelman vanhin laulu Olavi Virran sisään spiikkaama Bruno Laakon ja Lepakoiden Kissa Vieköön purkitettiin 31. 7. 1939 ja tuorein Mika Jefremoffin versio valssista Ilta Tornionjoella 5. 8. 2013.

Levyllä musiikki virtaa  vapaana kuin Väylä ja raja-aidat kaatuvat ryskyen. Kokoelma onkin  musiikkidiggarille testi. Mikäli kestät miksauksen murisematta, olet ylittänyt itsesi.

Niin kuin aiemmat Väylän Pyörre recordsin Torne Valley-levyt, uusi kokoelmakin on suunnattu paikallisten lisäksi satunnaisille matkailijoille.

Levyä saa ostaa 10 eurolla suoraan minulta  arto.junttila@pp.inet.fi (TornioHaparanda-alueella ilmainen kotiinkuljetus) + Tornion Musiikista, Matkailutoimistosta Green Linelta, Tornion Golf-ravintolasta ja Haaparannalla Hermanssonin kaupasta ja Gränsboden-lahjaputiikista.TornioHaparandaCDtakakansi

Kappaleet

1. Mika Jefremoff – Ilta Tornionjoella
2. Carl Erik Thörn – We Are Unique Creation
3. Sun Cats – Pajala Till Haparanda (La Bamba)
4. The Meänland – S`ole Mikhään
5. Mira Sunnari – Laulu
6. Roland ”Rocca” Berg – Soul Of Lapland
7. Arja Sipola – Rakkauden Kaipuu
8. Markku Ketola – Tuulilaulu
9. Margareta Granvik – Längtan
10. Bruno Laakko & Lepakot – Kissa Vieköön (Jeepers Creepers)
11. Supercharged – What Is Life
12. Sven Keskitalo & Gränslåtar – Emma
13. Vilho Suonvieri – Kesäillan Idylli
14. Elina Söderström – Epistola 80/ Häämatka
15. Veli Koljonen – Onnen Lintu
16. Paavo Kuljun Yhtye – On Suukko Suukko (Me voy pal pueblo)
17. Esa Rautiainen – Hiekkaa, Kaljaa, Makkaraa
18. Zacharius Carls Group – Big River