The Voice Of Finland-voittaja MIIA KOSUNEN ihastui Lappiin

MiiaKosunenIVALOROCK1  – Oulu on ollut pohjoisin paikka tähän mennessä, missä olen käynyt.  Rakastuin Lappiin.  Olen kotoisin maalta ja arvostan puhdasta luontoa ja sen rikkautta. Mahtavinta oli  keikan jälkeen aamuyöstä upea oranssinen aurinko, joka ei laskenut lainkaan. Väriloisto oli mykistävä, hehkuttaa laulajatar Miia Kosunen, joka esiintyi viikonloppuna Ivalo Rock-tapahtumassa.

Hän sanoo, että hän on valmis tulemaan bändinsä kanssa Lappiin uudelleen milloin tahansa.

– Keikastakin jäi hyvät fiilikset.  Sattui aurinkoinen sää  ja pohjoisen ihmiset olivat  hyvin mukana tunnelmassa. Oli erittäin tervetullut olo.

The Voice Of Finland-voiton jälkeen  Miia Kosunen kertoo tehneensä pääasiassa yksityiskeikkoja.

– Pyyntöjä festareille ja erilaisiin tapahtumiin on tullut, mutta  aikaa vie nyt sinkun, sekä biisien teko tulevalle albumille. Isompia keikkoja on luvassa enemmän vuoden lopussa, kun saadaan musiikkia ulos.

Paljoa Miian ei ole lupa paljastaa, minkälaista musiikkia hän tulevaisuudessa tulee esittämään, mutta jotakin kuitenkin.

-Sen verran voin raottaa, että ensimmäinen single on suomenkielinen ja laulussa  on vivahteita useammasta genrestä. Useita demoja kappaleesta ollaan jo tehty ja pikkuhiljaa  aletaan siirtyä varsinaisiin äänityksiin. Tarkoitus on saada sinkku ulos syksyllä, mutta olen toivonut että kappale tehdään rauhassa, että voidaan  kaikki olla siitä ylpeitä.

Lapin keikalla Miia esitti sekä suomenkielistä että englanninkielistä raskaampaa rockia, jota häneltä varmasti odotetaan jatkossakin. Ivalo Rock-tapahtumassa hän korkkasi myös uuden keikkabändinsä, joka on ollut koossa vasta kuukauden. Upeaääninen Miia on erittäin tyytyväinen lahjakkaisiin säestäjiinsä, jotka tulevat Kuopiosta.

– Kaikilla on uskomaton kyky toimia porukassa ja soittajina heiltä löytyy taitoa ja  suurta potentiaalia, Miia kehuu yhtyettään, jossa soittavat Jani Snellman (kitara),  Tatu Back (basso), Jaakko Pöyhönen(rummut) ja Henri Norppa (koskettimet).