The Hellacoptersin manttelinperijä GRANDE ROYALE Leville

Suoraviivaista garage-rockia soittava ruotsalaisbändi Grande Royale kiertää ensimmäistä kertaa Suomea ensi vuoden helmikuussa. Leville yhtye saapuu Hullu Porockin pääesiintyjäksi lauantaina 10.2. Liput tulevat myyntiin Tiketissä tämän viikon aikana.

Jos pidätte Hellacoptersin tai Imperial State Electricin musiikista, niin taatusti Grande Royalen rokkikin uppoaa. Takuumiehenä yhtyeen kolmannella albumilla Breaking News on vielä molempien yhtyeiden nokkamies Nicke Andersson, joka on tuottanut levyn.

”Albumia määrittävät isot kertosäkeet, kitarasoolot ja 70-luvusta muistuttava autenttinen soundimaailma. Täsmäannos hyvän mielen rockia. Kyllä tätä kelpaa suositella rehellisen rockin ystäville.”

Näin kirjoittaa Imperiumi-nettijulkaisu, joten loistavaa rock`n`rollia on tulossa Leville.

Grande Royalen musiikin kulmakiviä ovat sähkökitarat, melodiset laululinjat ja  voimakkaat bassokuviot. Kaksi ensimmäistä levyään, Cygne Noir (2014) ja No Fuss – A piece by resolute men (2015),  yhtye sekä tuotti että julkaisi itse.  Levyt poikivat energiselle ruotsalaisbändille keikkoja kotimaan lisäksi myös Englannissa ja Etelä-Euroopassa. Elokuussa julkaistun Breaking News-kiekon julkaisi  rockmusiikkiin erikoistunut levy-yhtiö The Sign records ja se on saanut hyvän vastaaoton ja yhtyettä on kiitelty erityisesti vanhan genren henkiinherättämisestä.

Mitä on Grande Royalen musa? Sen tiivistää mainiosti Decibel Magazine:“Healthy helpings of rock ’n’ roll that fall somewhere between classic Motor City madness and chaw spittin’ southern rock. ”