Teräsniskan sisarukset Korkojen Kera-ohjelmassa

Huomenna ilmestyy Suvi Teräsniskan Yö-covereista koostuva albumi Hän Tanssii Kanssa Enkeleiden ja illalla kuullaan klo 20.00 MTV3:n ohjelmassa Korkojen Kera  Suvin ja hänen Oskari-veljensä tulkinta levyn kappaleesta Pettävällä jäällä.

Suvi kertoo laulun merkityksestä hänelle näin:

– Mummu osti minulle aikoinaan lahjaksi suojelusenkelitaulun. Äiti ripusti sen sänkyni päälle ja välillä iltaisin tuijottelin pientä tyttöä ja poikaa, jotka kulkivat pitkin vaarallista siltaa.

– Pettävällä jäällä tuo aina mieleeni taulun lapset ja ajatuksen siitä, että vaikka maailma kuinka riepottelee, on tuolla jossain jokin korkeampi voima, joka ohjaa meitä eteenpäin kohti sitä turvallista tietä.

Suvin Hän Tanssii Kanssa Enkeleiden-albumi on ollut Iskelmä Radion toimituspäällikön Mikko Räsäsen ennakkokuuntelussa ja hän antaa sille täydet pisteet:

– Vuotta 2013 on takana vasta kuukausi, mutta uskon, että Suvin Hän tanssi kanssa enkeleiden on yksi vuoden parhaista kotimaisista levyistä. Se on musiikillisesti tyylikkään harkittu, ja kunnioittaa kappaleiden alkuperäisiä versioita ja niiden kirjoittajia. Laulajana Suvi antaa levyllä osaamisensa ja sydämensä. Enempää ei juuri miltään levyltä voi toivoa.