TEEMU ROIVAINEN Pyhälle ja ELEKTRO GT Tornioon

TeemuRoivainenEnsi viikonlopun Pyhä Winter Unplugged on täydentynyt tuoreimmalla tangokuninkaalla Teemu Roivaisella, joka esiintyy hotelli Pyhätunturissa perjantaina, lauantaina ja sunnuntaina.

Piakkoin Teemulta ilmestyy duettoalbumi Saara Aallon kanssa. Levystä on saatu esimakua singlellä Sydämesi tyhjä huone, joka on paljon soinut radiossa ja jonka teki aikanaan tunnetuksi Marjatta Leppänen.

Teemu ja Saara ovat työskennelleet yhdessä 12 vuoden ajan. Huhti- ja toukokuussa heidät nähdään Casino Helsingin A Night In The New York –shown tähtinä.

Viime kesänä Teemu kruunattiin paitsi tangokuninkaaksi, hän sai Sibelius-Akatemiasta musiikin maisterin paperit.

Ennen kuninkaaksi valintaa Teemu on ollut  soittajana mukana muun muassa Euroviisukarsinnoissa kaksi kertaa, festareilla ja konserteissa. Erikoisimmat esiintymiset ovat olleet Kiinassa yhdessä Saara Aallon kanssa. Hän on myös tuottanut Saaran levyt ja julkaissut levy-yhtiönsä Yune Recordsin kautta.

PYHÄ WINTER UNPLUGGED (29.1.-1.2.)http://ski.pyha.fi/wup

 Elektro-GTElektro GT on sähköiskujazzia, jota soittavat tutut miehet, jotka tulevat musiikkimaailman eri laidoilta.

Mikko Hassinen (rummut ja elektroniikka) on taiteillut pitkään jazzin, taidemusiikin sekä elektronisen musiikin kentillä, Jorma Kalevi Louhivuori (trumpetti) keskittynyt tyylipuhtaaseen jazziin, Aki Rissasen (koskettimet) juuret ovat syvällä klassisessa koulutuksessa, Timo Kämäräinen (kitara) tulee rockin ja jazzin välimaastosta ja kiertueella Lauri Porraa tuuraa Heikki Laine (basso) on puolestaan funk-soul-yhteyksistä tuttu

Elektro GT:n musiikki on kinkkinen pala purtavaksi.  Sitä on reilusti maustettu elektronisen musiikin eri elementeillä sekä vahvoilla rytmeillä, mikä tekee musiikin vaikeaksi sijoittaa yhteen genreen.

Tornion Musiikkitalolla yhtye esiintyy 12.2. klo 19.00 alkaen Suomen jazzliiton kiertueella.