TALONPOIKA LALLILTA uusi video

TalonpoikaLalliHondaVäylän Pyörteen lukijoiden äänestämä, ensimmäisen lappilaisen KEKSI-musiikkipalkinnon voittanut Talonpoika Lalli on julkaissut uuden räpvideon Honda XL, joka on kuvattu Ivalossa. Kaunispään kauniit maisematkin rainassa vilahtavat.

Lalli työstää koko ajan esikoisalbumiaan nykyisen opinahjonsa Pop & Jazz Konservatorio Lappian studiolla, mutta mies valittelee, että keikkaa on pukannut kevään mittaan niin runsaasti, ettei koulun penkkiä ole kerinnyt paljon kuluttaa, saati sitten studiossa räpätä.

-Vappuna on tulossa ensimmäinen Hesan keikka. Tuleepa sekin korkattua. Sen jälkeen vedetään taas Rovaniemellä Stepan kanssa, Lalli sanailee Tornion Meerin Grillin kulmilla ja kiirehtii pitämään Lappialle esitelmää räppäri Hannibal Starkista.

– Hannibal on mulle tärkeä esikuva Lappi-räpissä niin kuin Edorfikin oli. Täytyy tehdä tarina hänestä myöhemmin. Lalli sanoo edesmenneestä ystävästään Edorfista, monipuolisesta musiikintekijästä, joka menehtyi syöpään 28-vuotiaana kuukausi sitten.

Lalli kumauttaa 1.5. Helsingin LeBonkissa yhdessä Ailu Vallen, Polarsoulin ja TJ Lapinmiehen kanssa  ja 8.5. Rovaniemen Grandessa Stepan, Aren  ja DJ Massimon kanssa.