TAISKAN uusin sinkku suoraan Radio Suomen soitetuimpien kakkoseksi

TAISKA4b

Maailman ääriin on nimeltään Taiskan uusin menestysbiisi. Sen sanat ovat  Mariskan, joka on myös säveltänyt laulun yhdessä Mikko Tammisen kanssa.

Maailman ääriin on tunnuslaulu TV1:n Futisvanhemmat-ohjelmaan, joka tulee  tiistaisin klo 20.00. Sarjasta on esitetty vasta kaksi osaa, mutta nyt jo laulu soi taajaan radioaalloilla ja täytyy myöntää, että Taiskan ääni kuulostaa vuosi vuodelta vain paremmalta.

Laulun ensimmäinen noteeraus tuli tänään, kun Yle Radio Suomi julkaisi viikon 13 soitetuimmat.Tiuhimpaan Radio Suomessa soi Mariskan Typötyhjiin-kappale, mutta ero toiseksi tulleeseen Taiskaan oli Ylen tiedotteen mukaan laskennallisesti kaikkein pienin mahdollinen.

– Hienoa! Enpä tuosta listasta tiennyt.  Maailman ääriin on kivaa poppi- iskelmää, mutta omia uusia biisejä teen poikani Eliaksen kanssa. Ne ovat sitten nicerokkia ja niitä voi kuulla toistaiseksi vain keikoilla, seuraavan kerran Hullu Poro Areenalla ensi keskiviikkona, Taiska kertoo.

 Virallista videota ei ole Taiskan Maailman ääriin-esityksestä  julkaistu, mutta Futisvanhemmat-sarjaan liittyvä kylläkin, jossa  nähdään  Lahden Kuusysin junnujoukkueen vanhempien elämän koko kirjo ja tunteiden vuoristorata kauden aikana.

Yle Radio Suomen soitetuimmat vko 13 (28.3.-3.4.2016)

  1. (-)     MARISKATypötyhjiin  Spotify 
  2. (-)     TAISKAMaailman ääriin  Spotify
  3. (-)     ATOMIROTTA Älä huoli tyttö   Spotify   YouTube
  4. (-)     FATBOYCruel love   Spotify   YouTube
  5. (18.)  ANNE MATTILA Ihminen  Spotify
  6. (13.)  VESA HAAJA Mä tuskin vielä uskon  Spotify  YouTube
  7. (3.)    PAULA VESALA Tytöt ei soita kitaraa   Spotify   YouTube
  8. (2.)    PET SHOP BOYS The Pop kids   Spotify   YouTube
  9. (4.)    SIR ELWOODIN VIERASKIRJA Siinä iässä   Spotify
  10. (-)    VERONICA MAGGIODen första är alltid gratis  Spotify