Taikakuulla juhlavuosi!

Taikakuu013

KUUNTELE UUSI BIISI TÄSTÄ:  Taikakuu – Tunne

Taikakuu, yksi iskelmätaivaan suosituimmista orkestereista, juhlii tänä vuonna 15-vuotista taivaltaan. Orkesteri aloitti Taikakuu-nimellä vuonna 1998 Kemissä  ja tinkimättömällä tyylillään raivasi tiensä tähtikaartiin. Bändi on siitä lähtien keikkaillut tasaisen suosion siivittämänä ja keikkailee nykyään reilun sadan keikan vuosivauhtia.

Juhlavuosi on startattu jo keikkojen muodossa ja ensimmäinen single on nimeltään Tunne  ja uusi pitkäsoitto on luvassa kesän alkuun.

– Tunne on Peten (Petri Munckin) tekemä biisi ihmisestä, joka on ehkä aikaisemmin pettynyt rakkaudessa tai sitten muuten vain pelännyt heittäytyä sen vietäväksi. Tunne kuitenkin tavoittaa hänet ja tämä vähän jo kyyninenkin tyyppi saa elämän syrjästä kiinni kokonaan uudella tavalla. Mun mielestä tarina on kertomus rakkauden valtavasta voimasta!, kertoo Taikakuun solisti Janne Raappana.

Kannuksensa Taikakuu hankki tangoprinssi Markku Ketolan säestäjänä Cortina Four-yhtyeessä. Pojat olivat  huomanneet, että tanssiorkesteri voi pärjätä ilman tunnettua solistiakin. Souvarit ja Finlanders menestyivät ja tasoittivat tietä ja  samaan imuun halusi myös Taikakuu.

Seuraavan kerran yhtye nähdään Lapissa keikalla, lauantaina 18.5. Suukosken Keitaalla, Tervolassa.

Taikakuu: Janne Raappana – basso ja laulu; Miikka Raeniemi – rummut ja laulu; Emil Hällmark – haitari ja laulu; Samppa Komokallio – kitarat.