Svensktoppen-konkari CARL ERIK THÖRN keikoille pohjoiseen

thornitRuotsin Karungista lähtöisin oleva Carl Erik Thörn saapuu keikoille pohjoiseen  kaunisäänisen vaimonsa Adorenan kanssa. Kiertue ulottuu Kiirunasta Kalixiin.

 Carl Erikin laulut nousivat 1960- & 1970-luvuilla järkeään Svensktoppeniin ja kymmenen vuoden ajan hän oli suuri Ruotsin kansallispuistojen vetonaula.

Nyt vuosikymmenten tauon jälkeen hän konsertoi  jälleen ja yleisöä riittää, sillä varsinkin kypsässä iässä olevat muistavat Carl Erikin samettiset iskelmät.

Carl Erik laulajanura alkoi vuonna 1962 laulukilpailusta Sangiksessa. Voitosta hän sai palkinnoksi esiintymisen Hagge Geigertin Kungsträdgårdenissa Tukholmassa. Paikan isäntä innostui Thörnin äänestä ja piti ääntä uudesta laulajalahjakkuudesta ja pian Carl Erik allekirjoittikin levytyssopimuksen EMI:n kanssa.

Menestyksekkäiden vuosien jälkeen  vuonna 1975 hän lopetti ja alkoi pyörittää hotellia Sundsvallissa. Kymmentä vuotta myöhemmin hän muutti rapakon taakse.

2000-luvulla hän palasi juurilleen Haaparannalle, kunnes muutaman vuoden jälkeen 2009 muutti vaimonsa kanssa Etelä-Ruotsiin, koska molemmat halusivat laulaa ja keikkailla. Ennen muuttoa etelään Carl Erik levytti  Keminmaassa  Greatsounds-studiolla  vaimonsa Adorenan kirjoittamat laulut We are unique creation ja Go on, move on. Ensimmäisen kerran hän levytti Suomessa  jo vuonna 1965 Helsingissä singlen Kuihtunut kukka vain/ Ken.

Konsertit:
30.01.Hakkas Folkets Hus
31.01. Kiruna
02.02.Ebeneser, Luleå
03.02.Kulturhuset, Vidsel
04.02. Föreningslokal, Morjärv
05.02. Folkets Hus,  Kalix
06.02. Folkets Hus Lansjärv, Överkalix