SUVI TERÄSNISKA voitti lokakuun Kuukauden Levyn

Suvi Teräsniska on voittanut paikallisradioiden Kuukauden Levy -äänestyksen uudella Pohjantuuli-albumillaan. Kakkoseksi äänestyksessä tuli Vesa-Matti Loiri Tuomittuna kulkemaan-levyllään. Pronssia otti Juha Tapio albumillaan Lapislatsulia.

Suvi Teräsniskan voittokulku radioaalloilla jatkuu albumista ja vuodesta toiseen. Hänen levynsä ovat voittaneet Kuukauden Levy -äänestyksen kesäkuusta 2008 alkaen, kun esikoisalbumi Särkyneiden sydänten tie ilmestyi. Tämä on jo kuudes voitto, edellinen tuli helmikuussa Hän tanssi kanssa enkelten -albumilla. Vuoden 2010 Levyksi paikallisradioissa valittiin Rakkaus päällemme sataa.

Syksyn Sävel -kisan voittokappale Täydellinen elämä on ollut Radio Top 20- listan ykkönen jo seitsemän viikkoa putkeen.

Pohjantuuli-albumin on tuottanut muusikko Sampo Haapaniemi, joka on myös äänittänyt suurimman osan levyn materiaalista.

– Levy on vahva kokonaisuus, jossa ei sorruta pop-iskelmälevyjen kliseisiin. Materiaali on monipuolista, kiitos laajan tekijätiimin. Yhdistävänä tekijänä on soundimaailma ja Suvin taitavat tulkinnat. Laulut kuulostavat itse eletyiltä, toteaa äänestyksen järjestäjä Pentti Teräväinen tamperelaisesta Radio Musasta.

Suvi Teräsniska on yksi maan ahkerimmista keikkailijoista. Joulukuun puoliväliin mennessä hän tekee 24 keikkaa ja konserttia ravintoloissa, viihdekeskuksissa ja laivoilla.