Suvi Teräsniska SATAMA OPEN AIRin viimeisin kiinnitys! Lipunmyynti ennätysvauhdissa!

SuviT14Satama2014Uuden iskelmän kultakimpale Suvi Teräsniska täydentää kaksipäiväisiä Kemin Satama Open Air-festivaaleja.

Vahvistus tuli promoottori Markku Könkäälle tänään ja Suvi esiintyy lauantai-illassa 2.8., jonka muut artistit ovat Juha Tapio, Paula Koivuniemi, Anna Abreu, Irina, Sanni ja Janna Hurmerinta.

Könkään mukaan kaikki vaikuttaa erittäin hyvältä. Lippujen ennakkomyynti on lähtenyt huomattavasti vilkkaammin käyntiin kuin aiempina vuosina. Silti Markku on varovainen yleisömääräarvioinnissaan. Hän asettaa tavoitteeksi 15 %: n kasvun viimevuotiseen, jolloin festivaaleilla kävi 7500 henkeä.

-Tällä hetkellä näyttää vahvasti siltä, että perjantaille asetettu maksimimäärä 5500 henkilöä tulee varmasti täyttymään. Lauantaille odotamme noin 3000 kävijää.

Satama Open Airin ehdoton vetonaula on perjantaina 1.8 esiintyvä Eppu Normaali, joka on saanut lipunostajat liikkeelle. Köngäs on kuitenkin yllättynyt, että 65 % myydyistä ennakkolipuista on ostettu molemmille päiville, joten artistivalinnat ovat onnistuneet.

-VIP kauppa on startannut myös paremmin kuin koskaan. 1/4 paikoista on jo myyty, kun normaalisti paikat ovat alkaneet täyttymään vasta kesä-heinäkuun vaihteessa.

– Lisäksi tänä vuonna on mennyt  lippupaketteja jopa yli 200 kappaletta. Tätä ei ole koskaan ennen tapahtunut, hämmästelee Köngäs, etenkin kun kaikkia artisteja ei ole vielä saatu edes vahvistettua ja siten julkistettua.

Pe 1.8. EPPU NORMAALI, Tuure Kilpeläinen/ Lauri Tähkä/ Jannika B./ Uniikki/ Erin

La 2.8. SUVI TERÄSNISKA, Juha Tapio/ Anna Abreu/ Paula Koivuniemi/ Sanni/ Janna/ Irina