Suomen toiseksi suurin pelasti Kemijärven ISKELMÄTULET
PaulaKoivuniemi

Paula Koivuniemi heinäkuussa Kemijärvelle

Jos Taivaan tulet-tv-sarja päättyi kunniakkaasti nappaamalla kaksi Kultainen Venla-palkintoa, sen suosion katveessa Kemijärvellä syntynyt Iskelmätulet-festivaali karahti ikävästi kiville. Se nousi viime vuoden lopulla otsikoihin maksamattomien laskujen ja artistipalkkioiden vuoksi.

Nyt Kemijärven kaupunki on löytänyt uuden yhteistyökumppanin ja tehnyt viiden vuoden sopimuksen Eastway Liven kanssa kesäfestivaalin järjestämisestä ja ensimmäiset artistitkin on jo julkistettu. Ne ovat Paula Koivuniemi, Jari Sillanpää, Neljänsuora ja Tuure Kilpeläinen & Kaihon Karavaani.

Eastway Live kuuluu Suomen johtaviin ja arvostetuimpiin tapahtuma- ja konserttijärjestäjiin. Kotimaisittain sen volyymista kertovat viimeaikaiset Eastwayn tuottamat Jari Sillanpään  ja Dannyn isot konserttikiertueet. Myös viime vuoden Neil Youngin  ja Scorpionsin Suomen keikat  hoidettiin Eastwayn toimistosta käsin ja tulevana kesänä se järjestää muun muassa amerikkalaisen ZZ Topin Oulun keikan.

Kemijärvellä 3.-5.heinäkuuta järjestettävien iskelmäjuhlien uusi nimi ilmoitetaan helmikuussa. Eastwayn yleisötavoite ensi kesälle on 12 000.