SUBin Ylläs-sarjassa julkkikset ravintola Towerin omistajiksi, mutta ketkä?
Tower3

Tower rakentuu pikkuhiljaa Äkäslompoloon ja avajaisia vietetään 28.11.

Lokakuun 9.päivä  klo 21.00 SUBilla pyörähtää käyntiin suositun Ylläs huipulla tuulee-sarjan toinen kausi ja tehokaksikko Reijo Angeria  ja Eeva Kaulanen  lupaa ohjelmaan jännitystä koko rahan edestä.

Taigan ravintolamaailman rinnalle tunturin toiselle puolelle Äkäslompoloon syntyy aluksi pieni  intiimi paikka.

– Sen nimi on Tower, tuttavallisesti Toveri. Johtuuko se rakennuksen korkeasta lasitornista vai Ylläksen Yöväenliike -nimestä, sen päättäköön jokainen itse, naurahtaa Reijo, joka tunnetaan hauskoista ravintolan nimistä. Tunnetuin on tietysti Umpitunneli.

Eikä tässä kaikki. Ylläs ei ole ainoa ohjelmassa esiintyvä huippu: Reijo ja Eeva yrittävät houkutella  huippuosaajia mukaan bisnekseen ja osakkaiksi ravintolaansa.

– Kohteena on koko Suomen hyvin tuntemia henkilöitä, tunnettuja ja tunnustettuja eri alojen ammattilaisia, joiden rinnalla Big Brotherin silikonijulkkikset  ovat  kevyttä kauraa, Reijo vakuuttaa.

Ylläs-sarjassa homma etenee  niin, että Yöväenliike Towerin osakkeita tarjotaan näille henkilöille ja nähtäväksi jää, moniko heistä innostuu mukaan hankkeeseen.

Marraskuuhun mennessä Tower laajenee muutama sadan paikan ravintolaksi ja avajaisia vietetään  28.11., jolloin uusia osakkaita nähdään Reijon ja Eevan rinnalla.

– Silloin ravintolan avajaisia juhlitaan tosi rankasti eli näyttävästi Ylläksen tyyliin.

– Sarjaa tiiviisti seuraamalla selviää, ketä voi odottaa avajaisiin saapuvaksi ja keltä saamme kenties pakit, Reijo Angeria huomauttaa.