SOUVARIT ja ANTTI TUISKU Lapin luonnossa

Souvarit_ja_Hautala (1)Lapin laulujen kuvakonsertissa, Kairojen kaunis maa, yhdistävät voimansa, kaksi pohjoista huippuosaajaa, luontovalokuvaaja Hannu Hautala ja Souvarit-yhtye.

Ainutlaatuiset konsertit järjestetään 13.4 Levi Summitissa ja 16.4. Inarin Sajoksessa.

Luontokuvauksen grand old man Hautalan upeat Lapin kuvat yhdistyneenä Souvareiden musiikkiin tarjoaa ainutlaatuisen elämyksen.

Oppaina ovat Lapin parhaat ”mainosmiehet”, joita pohjoinen luonto on aina inspiroinut. Ihmiset ovat tykänneet  Hautalan kuvista ja Souvareiden lauluista  ja sana on kiirinyt Lapin rajojen ulkopuolellekin.

Samantyyppinen  yhteiskonsertti on järjestetty kerran aiemmin Kuusamossa  ja onnistunutta yhteistyötä päätettiin jatkaa.

Hautalan kuvien lisäksi mukana on enontekiöläisen Tomi Valon sekä Unto Viitamäen luontokuvia.

Inarin Sajoksen kuvakonserttiin järjestetään menopaluu-kuljetus Kiilopäältä, Saariselältä sekä Ivalosta. Kuljetuksen hinta on 15 €. Paikan varmistamiseksi kuljetuslippu kannattaa hankkia etukäteen, kuljetuslippuja saa Metsähallituksen Ivalon ja Saariselän palvelupisteistä.

 

AnttiTCFSuomen ykköspoppari Antti Tuisku teki onnistuneen paluun helmikuussa sinkullaan Peto on irti. Pitempää luovaa taukoa pitänyt rovaniemeläinen ei levännyt kuitenkaan laakereillaan, vaan työsti seuraavaa albumiaan En Kommentoi, joka julkaistaan 22.toukokuuta.

Uuden levyn valmistumista, muun muassa Raanujärven mökillä pidettyjä biisintekosessioita, voi seurata MTV Katsomossa 10. huhtikuuta alkavassa kuusiosaisessa dokumentissa Antti Tuisku – Peto on irti.

Nettisarja käsittelee vuoden verran paluutaan valmistelleen muusikon uutta tulemista sekä miehen henkilökohtaista elämää. Dokkarissa hän on sanonut haluavansa näyttää rehellisesti eron poptähti-Antin ja arkiminän välillä.

Tuleva En Kommentoi-albumi on Antin kymmenes ja kaikkien aiempien julkaisujen myynti on ylittänyt kultalevyrajan.

Seuraavan kerran Antti Tuisku esiintyy Lapissa 18.4. Rovaniemen HalfMoonissa.