SLIM BUTLER edustaa Lappia Finnish Blues Awards-gaalassa
slimbutler16

Slim Butler

finnishbaBlueskitaristi, laulaja ja lauluntekijä Slim Butler edustaa Lappia 14. 1. 2017 Finnish Blues Awards-gaalassa Helsingin Virgin Oilissa.

Esiintymässä on Suomen bluesparhaimmisto ja runsaasti yllätysesiintyjiä. Slimin lisäksi päälavalla nähdään  Tomi Leino Trio, Ben Granfelt Band, Dr. Helander & Third Ward  ja Olli O. & Mighty Shitty ja baarin puolella viihdyttävät Lauri ”Arno” Ankerman duo, Jantso Jokelin Duo, Black River Bluesman & Bad Mood Hudson, Frim-Fram Duo ja Ismo Haavisto One Man Band.

Finnish Blues Awardseissa Slim Butler esittelee uunituoreen  The SlimCuts-kokoonpanonsa, jonka riveissä vaikuttavat todelliset juurimusiikin veteraanit; rovaniemeläislähtöinen kitaristi Harri Raudaskoski muistetaan mm. Jarkko Helin & Crawfish Kingsin, Veli-Matti Järvenpään Tex-Mex Bandin ja Raudaskoski Twinsin riveistä. Basisti Mikko Löytty tunnetaan niin sooloartistina kuin Q-Stonen, Remu & Hurriganesin ja suomibluesin legendojen SF-Bluesista. Rumpali J-P Hautamäki puolestaan palveli pitkään suomalaista garagebluesia ympäri Eurooppaa vieneessä Cosmo Jones Beat Machinen riveissä.

Finnish Blues Awards-gaalassa  palkitaan bluesin tekijöitä nyt kolmatta kertaa ja neljässä kategoriassa. Valinnan tekevät bluesmuusikot ja muut alan aktiivit toimijat. Vuosien 2014 ja 2015 palkitut olivat: Vuoden yhtye/artisti: Micke Björklöf & Blue Strip ja Erja Lyytinen, Vuoden tulokas: Ina Forsman ja White Knuckles Trio, Elämäntyöpalkinto: Eero Raittinen ja Esa Kuloniemi, Vuoden kappale: Dave Forestfield with Jo’ Buddy I Believe The Change Will Come ja  Micke Björklöf & Bluestrip: Last Train To Memphis.

Virgin Oilin gaalailtaa isännöivät Olavi Rytkönen ja Lauri Ankerman ja tiskijukkana toimii DJ Butcher Pete.

Tapahtuman tuottaa Davide Floreno & Bluesland Productions Oy.

Vuoden 2015 FBA-kappale