SILTSU saapuu Öölifestivaaleille ja Jutajaiset muuttaa Korundiin
Kamoon2

Siltsu keräsi pari vuotta sitten ennätysyleisön Tornion Kaakamoon

Tornion Pikisaaren Öölifestivaalit palaavat Robin-vuoden jälkeen taas EventWorksin järjestämänä.Ensi kesän ensimmäiset artistinimet on julkaistu ja lauantaina 4. heinäkuuta 2015 tapahtumassa esiintyvät ainakin kansansuosikit Jari Sillanpää, Paula Koivuniemi ja Juha Tapio. Perjantain kattaus ja muut esiintyjät paljastetaan myöhemmin.

jutaja15

Jutajaiset yrittää uudessa paikassa

Jutajaiset Folklore Festival  Rovaniemellä muuttaa ”pienempiin tiloihin”. Parhaimmillaan kymmenniätuhansia kävijöitä kerännyt festivaali vetäytyy Kemijoen rannalta  ja tanssii ja soi ensi kesänä 24-28.6.2015  Kulttuuritalo Korundissa.

Viime vuosina Jutajaiset on  kutistunut ja menettänyt yleisöään joka vuosi, vaikka se on monipuolistanut ohjelmistoaan.

Ensi kesänä ollaan liikkeellä teemalla: Kaikki pelaa – yhteistyössä on voimaa.  Toivotaan, että yleisö löytää Jutajaiset uudelleen.

Lehdistötiedotteen lupaus on, että  Jutajaiset  tarjoaa monitaiteista kulttuuri-ilottelua sekoittamalla vanhaa  ja uutta folk-kansanperinnettä, tuomalla estradeille maailmanmusiikkia suomalaisten ja kansainvälisten vierailijoiden mukana sekä tarjoamalla muutaman elämyksellisen helmen Suomen tunnetuimpien artistien myötä.