SAMPO KAULANEN, Simerockin viimeinen kiinnitys ja TAISKA tähdittää Kamoon Kaakamoon-tapahtumaa

sampokaulanen2★  Äkäslompolon kyläkauppias Sampo Kaulanen on kiinnitetty Lapin suurimpaan musiikkitapahtumaan, Simerockiin, jossa hän heittää uransa ensimmäisen DJ-keikan. Hän jakaa saman lavan muun muassa Cheekin, Antti Tuiskun, Sannin, JVG:n ja Robinin kanssa.

– Sime heitti tarjouksen, josta ei voinut kieltäytyä. Tästä tulee makeeta!, intoilee Sampo, joka tuli ensi kertaa musiikkipiireissä  tutuksi vuolasemalla ja päästämällä suustaan sammakon, että hänpä tuo Metallican Ylläkselle.

Sen jälkeen hän on tempaissut harva se viikko ja rakentanut some-imperiumin ja niinpä nytkin yleisö otetaan mukaan Sampon keikalle. Se pääsee vaikuttamaan miehen keikan sisältöön, sillä biisitoiveita otetaan vastaan kyläkaupan facebook -sivuilla täältä: https://www.facebook.com/Jouninkauppa/

Taiska2★ Paljon ennakkoon kyselty Kamoon Kaakamoon-tapahtuman ohjelma on julkaistu tänään. Koko perheen kesätapahtuma järjestetään Tornion Ala-Kaakamon vanhan koulun pihalla 10.7. klo 15 alkaen ja jo kuudetta kertaa tapahtuman koko tuotto menee paikallisten lasten ja nuorten hyväksi. Esiintymässä ovat muun muassa Kaakamon Bändikoululaiset, jotka ovat esimerkki siitä, mitä hyvää hyväntekeväisyys saa aikaan.

Kamoon Kaakamoon- Alapää soi!-tapahtuman vierailevat tähdet tänä vuonna ovat Taiska, Mika Jefremoff, Risto Vuokila ja Just Akustik, jotka esiintyvät maankuulun Men In Black-yhtyeen säestyksellä. Nuoremman väen mieleen on varmasti räppäri Talonpoika Lalli ja kansaa viihdyttämässä on myös sambaryhmä DG La Fuente. 

Kaakamo16mopoLapsille on myös omaa ohjelmaa. On lätyn ja makkaranpaistoa ja myös olutteltta janoisille, mutta ei tässä vielä kaikki,  sillä kaakamolaisen Napakymppi-baarin nokkamies, Jouni Kangas, haluaa laittaa myös itsensä peliin kaakamolaislasten  ja Ässäkentän puolesta. Jouni lähtee Kamoon Kaakamoon tapahtuman jälkeen pershalvausta hakemaan eli pappamopolla Kilpisjärvelle, jos  kampanjan kautta jääkiekkokaukalolle saadaan kerättyä 5000 euroa.

Lahjoitusohjeet löytyvät Ässäkenttäblogista http://kaakamonassakentta.blogspot.fi/. Lähtö on Kamoon Kaakamoon festivaalien jälkeisenä yönä klo 02.00 Napiksen karaokelavalta eli siis potkaissaan yhessä Kankhaan poka pohjoseen!