SAANA SASSALI panee kuulijan ajattelemaan! Kuuntele uutuussingle!

SAANA SASSALI

Vuoden 2018 tangokuningatar sodankyläläislähtöinen Saana Sassali julkaisee uutta musiikkia.

Kappale on nimeltään Universumin Merkit, joka  on Saanan oma sävellys ja sanoitus.

-Universumin merkit ovat merkkejä, joita universumi lähettää ihmiselle kertoakseen tämän olevan oikealla tiellä. Uskomuksen mukaan näitä merkkejä voivat olla esimerkiksi maasta löydetyt kolikot ja höyhenet, vihreät valot sujuvassa liikenteessä, sekä erilaiset onnekkaat sattumukset ”oikeassa paikassa oikeaan aikaan”, Saana avaa tekstinsä sisältöä.

-Universumin merkkeihin uskokoon ken tahtoo, mutta ihminen on tänä päivänä tietoisempi kuin koskaan ympärillään tapahtuvista hirvittävistäkin asioista, esimerkiksi ilmastonmuutos -ahdistus on todellista, Sassali alleviivaa ja lainaa ajattelija Andrew Boydia:

”Kun tunnet olevasi yhtä kaiken kanssa, tunnet olevasi myös vastuussa kaikesta etkä voi paeta vastuutasi. Sinun kohtalosi on sidottu muiden elävien olentojen kohtaloon. Sinun täytyy oppia syleilemään universumia, tai sen paino murskaa sinut alleen. Sinun täytyy olla kyllin vahva rakastamaan koko maailmaa samalla kun tiedostat kaikki siinä tapahtuvat kauheudet.”

Saana Sassali vastaa myös laulunsa sovituksesta  yhdessä Aika VeliKultia- orkesterinsa kanssa, jossa kaikilla on myös Lapin passi.  Matias-veljensä lisäksi siinä soittavat torniolaisjuuria omaavat Juha Ketola ja Jan Kristian plus kittiläläisen äidin poika Ilkka Simonen. Lisäksi allaolevan videon kuvasi Jaakko Ketola (Pohjanmedia), niinikään Torniosta.