Rovaniemen roots-ässät kitaroivat kimpassa Korundissa

FourAces

Juhannuspäivänä 20.6.  kullaan Rovaniemen Korundissa paikallista kitarointia parhaasta päästä.

Rocking the blues-illassa klo 21.00 alkaen vauhdissa on Four Aces-kopla, jossa mukana ovat Jari Kuru, Terho Keskitapio, Jarmo Puhakka ja Harri Raudaskoski.

Jfouraceskomppiuhannusta juhlistaa  bluesin, rockin ja vähän jazzinkin läpäisemä musiikillinen kimara. Vuosi sitten kaikki alkoi.  Koska meno oli silloin mainio, ilma lämmin ja soolot pitkiä, pakko oli ottaa homma uusiksi.

Jari, Rovaniemen Peter Green, tarjoilee stratostaan sinisiä sävyjä. Jazzmestari Terhon Fender soi varmoja juoksutuksia ja Jarmo puristaa kitarastaan blues-kyyneleitä ja tekee niistä helmiä. Neljäs ässä hihasta on Harri, joka taikoo soittimestaan kipakoita sointiavaruuksia.  Illan päähenkilöt ovat tuttuja mm. yhtyeistä Pepe Petranen Blues Band, Slim Butler & The Outfit ja Green Mac. Maileja ja keikkoja on porukalle kertynyt mittavasti. Tervetuloa!

Luvassa on siis aimo annos roots -musiikkia ja mielenkiintoisia kitarakohtaamisia. Nelikkoa komppaavat niin ikään, monessa liemessä keitetyt muusikot: Hannu Lehtomaa, Hannu Raudaskoski, Uki Ollila ja Tomi Piirainen.

Lippu Plukihäiriö-lupin Four Aces-konserttiin maksaa 15€.