Rovaniemeläisen tuottama levy pian Suomen Albumilistan ykkönen

IsacLP

Enontekiöllä syntyneen ja Rovaniemellä kasvaneen tuottaja-lauluntekijä  Joonas Angerian nuoren suojatin Isac Elliotin esikoisalbumi  Wake Up World tulee kauppoihin tänään. Levyä on tilattu ennakkoon jo yli 10 000 kappaletta, joten herroilla on jo kultalevy plakkarissa.

Isacin räjähdysmäisestä suosiosta kertoo myös se että tänään levyn julkaisupäivänä järjestettävä konsertti  Helsingin Nosturissa on ennakkoon loppuunmyyty!

Hänen ensisingle  New way home  julkaistiin 14. helmikuuta ja se singahti muun muassa Suomen virallisen singlelistan ykköseksi ja  Norjan listalla se on tälläkin viikolla 30 kuunnelluimman kappaleen joukossa. Norja on muutenkin ottanut sankarimme avosylin vastaan ja Isac esiintyy juhannuksena  Oslossa, VG-list-ohjelman konsertissa .

Kappaleesta tehtyä videota on katsottu You Tubessa jo lähes kaksi miljoonaa kertaa. Isacin Facebook-sivut ovat lyhyessä ajassa keränneet yli 25 000 tykkääjää ja hänellä on huikea kannatus sosiaalisessa mediassa.

Isac on dominoinut maamme mediaa pitkin talvea ja kevättä ja hän esiintyi eilen torstaina Elämän kevät-hyväntekeväisyyskonsertissa Helsingin Hartwall Areenalla, joka nähdään  Nelosella 29. toukokuuta.

Albumin toinen singlelohkaisu  First kiss tulee  radioihin ensi maanantaina.

Toistaiseksi pohjoisin, Isacille sovittu keikka on 24.8. Ouluhallissa.

LUE Joonas Angeriasta täältä: https://vaylanpyorre.com/?p=2445