Rovaniemeläisbiisi siivittää teinisensaatio Isac Elliotin matkaa maailmalle

Rovaniemeläisen Joonas Angerian kirjoittama sinkkubiisi New way home on antanut unelmastartin Suomen musiikkibisneksen uuden toivon Isac Elliotin laulajan uralle.

Nuori mies on ensisinglensä julkaisun jälkeen ollut huimassa myötätuulessa fanien ja median keskuudessa. Single meni miltei välittömästi Suomen iTunes-listan ykköseksi, sen lyriikkavideota on katsottu YouTubessa jo yli 260 000 kertaa ja nousee Spotify-listalla kovaa vauhtia, ollen tällä hetkellä kappalelistan sijalla 25!

Isacin Facebook-sivulla on myös kova kuhina ja hänellä on jo yli 8000 tykkääjää.

Single on levinnyt kuulovalkean tavoin myös radioissa, ollen tällä hetkellä YleX:än ja XTRM-kanavien soitetuimpia kappaleita. Kappale on myös noteerattu Norjassa, missä se on lisätty mP3- ja NRJ-asemien soittoon!

Se on historiallisesti huomattu myös kansainvälisessä Next Big Sound-palvelussa, joka mittaa eri artistien suosiota sosiaalisessa mediassa kuten Facebook, Instagram,Twitter, Vevo, Spotify ja iTunes. ”New Way Home” on listan sijalla 11!

Isacin ensimmäinen TV-esiintyminen nähdään tänä iltana Bettina-showssa YLE FST5:llä klo 21.00. Mukana myös Hjallis Harkimo.

LUE MYÖS: https://vaylanpyorre.com/?p=2445