Rokkimimmi SUZI QUATRO Kemijärvelle

Suzi Quatro, jonka läpimurtohitti oli Can the can vuonna 1972, uhkasi pari vuotta sitten  jäädä eläkkeelle, mutta yhteistyö The Sweetin  Andy Scottin ja Sladen Don Powellin kanssa on saanut hänet pyörtämään pyhät sanansa.

Nähtäväksi jää, minkälaisen bändin kanssa hän sitten saapuu Kemijärven Yöttömät Yöt-festivaaleille 7.-8.7. Jos parhaillaan Australian kiertuetta aloittavan Sweet-Slade-kaksikon kanssa, kyseessä olisi aikamoinen venyy- ja paukkuu-pommi.

Aloittaessaan uraansa Suzi halusi pukeutua nahkaan ja olla rock`n`roll kuten Elvis. Asiaa hän alleviivasi vielä esittämällä tv-sarjassa Onnenpäivät rokkari Fonzien siskoa Leather Tuscaderoa

66-vuotiaan Suzin levyjä on myyty maailmalla 55 miljoonaa ja Can the canin lisäksi  hänen suurimpia hittejään ovat olleet muun muassa 48 crash, Daytona demon, Davil gate drive ja She`s in love with you.

Kemijärven Yöttömät Yöt-festivaaleilla esiintyvät Suzi Quatron lisäksi myös ruotsalaiset ysäritähdet Dr. Alban ja Rednex  ja Suomesta on mukana kova kattaus, ainakin Agents, Lasse Hoikka & Souvarit, Muska, Taikapeili,  Jorma Kääriäinen, Tuure Kilpeläinen ja Vesterinen yhtyeineen. 

https://www.youtube.com/watch?v=xYoogY-UGio