ROI-news: Pentin RADIO MUSA kuuluu nyt netissä ja iso HALF MOON-yökerho auki perjantaina

radiomusa

Rovaniemeläislähtöinen toimittaja Pentti Teräväinen on pannut tuulemaan. Ensin hän levitti tamperelaisen Radio Musan kuulumaan myös Helsingissä ja nyt kanavaa voi kuunnella netin kautta kaikkialla.

Hän vastaa kansan huutoon. Jokainen on varmasti lukenut Tätä Suomi Tanssii-listasta, jossa näkyy ilahduttavan usein lappilaisia artisteja, mutta harva on listaohjelmaa kuullut, mutta nyt se on kaikille mahdollista. Nyt voi myös säännöllisesti kuulla Souvareiden musiikkia ja mitä heille kuuluu ja monelle muullekin lappilaiselle levyttäjälle.

Radio Musa ei väheksy omakustanteita, suosi suuria levy-yhtiöitä, harrasta voimasoittoa ja juokse trendien perässä. Se tarjoaa monipuolista musiikkia, niin vanhaa kuin uuttakin.

Kuuntele tästä: NETTIRADIO

halfmoon1aEnsi perjantaina 28. marraskuuta avataan Rovaniemen Rinteenkulmassa suurikokoinen menomesta Night Club Half Moon, jonka 1700 neliön tilat vetävät sisäänsä 2000 asiakasta.

Aiemmin tiloissa oli Suomen suurin Onnela. Paikkaa pyörittävät Kazem ja Mojtaba Rajabit, joilla on Rovaniemellä ennestään turkkilainen ravintola.

Avajaisviikonlopun esiintyjät ovat 28.11.Petri Nygård ja 29.11. Stig.

Half Moon  on suunnattu erityisesti opiskelijoille ja juomat luvataan hiukan halvemmalla, opiskelijaystävälliseen hintaan.

Afganilähtöiset veljekset kertovat Uusi Rovaniemi-lehdelle, että livemusaan panostetaan. Avajaisviikonlopun jälkeen tulonsa  ovat jo varmistaneet Half Moonissa Itsenäisyyspäivänä 6.12.  esiintyvä  Jukka Poika ja 27. 12. Aikakone.

Half Moonin remontti jatkuu tammikuussa ja kokonaisuuteen on suunnitteilla monenlaisia toimintoja keilaradasta lähtien. Paikkaan on tulossa myös ruokaravintola.