ROI-news: Mr Lordi, Antti ja Lappi Areena

Vallattomassa Maikkarin Posse-viihdeohjelmassa  Mr Lordi paljastui perinteisen suomalaisen sketsiviihteen vankkumattomaksi kannattajaksi.

Sen hän sanoi tärkeäksi syyksi, miksi äänitti Halloweenina julkaistavan Scare Force One-levynsä Uuno Turhapurojen syntymäkehdossa, edesmenneen Spede Pasasen mökillä Muonion Mesopotamiassa.

Speden ja Veskun klassikkoroolien lisäksi suurimmaksi suosikikseen hän nimesi  Velipuolikuun ja yksittäisistä sketseistä Pirkka-Pekka Peteliuksen ja Aake Kallialan poikaparin Yrpä ja Illu….

Mr Lordi väläyttikin Possessa näyttelijän ja imitaattorin kykyjään sketsimukaelmassa Ippeli ja Imppi yhdessä Jaakko Saariluoman kanssa.

LentavaPoroLentävän Poron Teatteri  esittää hulvattoman hauskan musikkikomedian Antti, joka kertoo  suomalaisen popin kuninkaasta, yhdestä Suomen kaikkien aikojen menestyneimmästä artistista Antti Tuiskusta. Samalla se on tarina suomalaisen tähtitaivaan hahmoista Jenni Vartiaisesta Jorma Uotisen kautta Cheekkiin.

Näytöksiä on kaikkiaan yksitoista 13.11.-13.12 välisenä aikana ja paikkana on ravintola Doris.

Musikkikomedian pääroolissa, Anttina, nähdään kajaanilaislähtöinen Heikki Mäkäräinen, joka on nuoresta iästään huolimatta ehtinyt näytellä monilla näyttämöillä pitkin Suomea muun muassa Tampereen Teatterissa, Aleksanterin Teatterissa ja Oulun kaupunginteatterissa. Muissa rooleissa nähdään rovaniemeläinen Mona Huczkowski sekä Lentävän Poron vakiokalustoon kuuluva Jussi Olavi Jokinenwww.lentavaporo.fi/

robinLappi Areenan loppuvuoden monipuolinen konserttiohjelmisto on täydentynyt teinisensaatio Robinilla. Hän esiintyy Rovaniemellä 9. marraskuuta. Päivää ennen hän konsertoi Haaparannan Aspen-hallilla. Robinin keikat järjestää torniolainen EventWorks, joka vastasi myös elokuussa suosikkilaulajan edellisestä vierailusta. Silloin tähti aiheutti yleisöryntäyksen Tornion Pikisaareen ja yli 2500 nuorta tuli paikalle.

Rovaniemen Lappi Areenan muut vahvistetut konsertit ovat: 25.10. Matti & Teppo 45-vuotisjuhlakiertue, 14.11. Hector – Hauras, 12.12. Ho! Ho! Ho! Jari Sillanpää, Laura Voutilainen, Virve Rosti -Suuri Pikkujoulushow, 13.12. Rockin’ Christmas – Uriah Heep, Nazareth + Melrose