Rocklegenda STEVE GIBBONS helmikuussa Haaparannalle!

SteveGibbons

Haaparannan Pondessa esiintyy  7. helmikuuta brittiläisiin rocklegendoihin kuuluva kitaristi-laulaja STEVE GIBBONS. Eikä siinä kaikki hänen yhtyeessä soittaa Seittenkaaresta lähtöisin oleva  x-Roxette-kitaristi Jonas  Isacsson, tunnettu muun muassa  riffihitistä The Look.

Gibbons on ollut mukana rockkuvioissa tosi pitkään, mutta still going strong. 1960-luvulla hän lauloi Birminghamissa yhtyeissä Dominettes ja the Uglys. 1970-luvulla hän esiintyi pubeissa Idle Race-yhtyeen jäsenten kanssa, kunnes The Who-yhtyeen manageri Peter Meaden keksi ja kitaristi Pete Townshend suositteli  Gibbonsia Polydor-levy-yhtiölle.

Vuoden 1976 levy Any Road Up nosti hänet yhtyeineen samoille esiintymislavoille kuin ELO ja muut suuruudet. Rollin´ On-albumi herätti jo jenkkien huomion ja hänta tituuleerattiin brittien Bob Segeriksi.

Kolmas albumi Down in the Bunker vuodelta 1978 on nykyään jo luettavissa klassikkoalbumiksi (alla kuultavissa kokonaan).

Levyjä on syntynyt 1970 luvun jälkeenkin, mutta Gibbonsin ensimmäinen tripla on ajatonta rockia. Hänen versionsa Chuck Berryn laulusta Tulane ja omista biiseistä No Spitting on the Bus ja Any Road Up ovat uniikkeja.

Steve Gibbons asustaa yhä Birminghamissa ja esiintyy edelleen mielellään. Kotikonnuilla hän on jäsenenä yhtyeessä Brum Rocks, jossa hän esiintyy yhdessä entisten Move-jäsenten Trevor Burtonin  ja Bev Bevanin kanssa.

Kolmeviikkoisella Ruotsin kiertueellaan hän piipahtaa Suomen puolella vain Vaasassa, josta saapuu Haaparannalle. Gibbonsin kanssa esiintyy kitaristi Jonas Isacssonin lisäksi saksofonisti Micke Finell, joka tekee nykyään keikkaa myös muun muassa Sven Zetterbergin, Linda Gail Lewisin ja Billy Bremnerin kanssa.

LIPUT: Jos ei ole mahdollisuutta noutaa Pondesta, Suomesta voi varata puhelimitse numerosta  990 46 (0)922 61034 tai 990 46 (0) 7068 39941  

BILJETTER: a 120 kr på förköp 150 vid dörren. Om man inte har möjlighet att hämta, så det går bra  att ringa till Ponde 092261034 eller 0706839941 

https://www.youtube.com/watch?v=32sUKf2bnfk

https://www.youtube.com/watch?v=gceY2YdXNto